Sport

Răspunsul lui Răzvan Burleanu, după acuzațiile devastatoare ale lui Adrian Mititelu și Gigi Becali: „Doar atunci m-am întâlnit cu Florian Coldea”

Răzvan Burleanu a oferit o primă reacție după acuzațiile dure ale lui Adrian Mititelu și Gigi Becali. Președintele FRF a avut un răspuns prompt pentru cei doi patroni.
04.06.2024 | 14:15
Raspunsul lui Razvan Burleanu dupa acuzatiile devastatoare ale lui Adrian Mititelu si Gigi Becali Doar atunci mam intalnit cu Florian Coldea
Răzvan Burleanu a răspuns după acuzațiile dure ale lui Adrian Mititelu și Gigi Becali. Foto: colaj Fanatik.
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a venit cu răspunsul după acuzațiile lui Adrian Mititelu și Gigi Becali. Cei doi finanțatori din fotbalul românesc susțin că actualul președinte de la Casa Fotbalului a fost pus în funcție de Florian Coldea, fostul director adjunct al SRI.

Răspunsul lui Răzvan Burleanu, după acuzațiile devastatoare ale lui Adrian Mititelu: „Sumele achitate către Doru Trăilă sunt de ordinul miilor de euro”

Adrian Mititelu, aflat în război cu Federația Română de Fotbal, a făcut acuzații explozive după ieșirea din sediul Direcției Naționale Anticorupție în dimineața de luni, 3 iunie. Patronul lui FC U Craiova a mărturisit că Doru Trăilă, unul dintre avocații care au reprezentat FRF în procesul pe care Mititelu l-a avut cu instituția după dezafilierea echipei sale, a primit milioane de euro din partea lui Răzvan Burleanu și Mircea Sandu.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu a venit cu răspunsul la conferința de presă susținută la sediul FRF, după Adunarea Generală care a avut loc în cursul zilei de marți, 4 iunie. Președintele de la Casa Fotbalului susține că totul este o minciună.

„Am auzit foarte multe minciuni. Sumele pe care Federația i le-a achitat lui Doru Trăilă sunt de ordinul miilor de euro, nu al milioanelor de euro”, a declarat Răzvan Burleanu, în fața jurnaliștilor.

ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, replică pentru Gigi Becali: „Doar atunci m-am întâlnit cu Florian Coldea”

Ulterior, Răzvan Burleanu i-a răspuns și lui Gigi Becali. Patronul FCSB, campioana României, a precizat în direct la FANATIK SUPERLIGA că Gică Popescu a fost încarcerat în 2014, cu o zi înaintea alegerilor FRF, pentru ca Răzvan Burleanu să devină președinte.

Gigi Becali îl acuză și pe Florian Coldea, fost şef al SRI, în prezent cercetat sub control judiciar într-un dosar pentru trafic de influenţă. Răzvan Burleanu susține că s-a întâlnit cu Florian Coldea doar la meciurile de fotbal ale naționalei României.

ADVERTISEMENT

„Îl cunosc pe Florian Coldea doar pentru că ne-am mai întâlnit la meciurile de fotbal ale naționalei României, așa cum m-am întâlnit cu toată lumea”, a spus Răzvan Burleanu.

Răzvan Burleanu, anunț despre negocierile cu Edi Iordănescu: „Mingea este în terenul lui”

Răzvan Burleanu a vorbit și despre negocierile cu selecționerul Edi Iordănescu privind prelungirea contractului. Președintele FRF speră ca Iordănescu Jr. să semneze contractul înainte de plecarea delegației „tricolore” în Germania.

ADVERTISEMENT

„Sunt în acest obiectiv ca până la plecarea în Germania să semnăm acest contract. Au fost mai multe discuţii, sunt mai multe clauze noi în ceea ce priveşte durata, dar şi alte beneficii pentru că este un antrenor care a avut succes.

Mingea este în terenul lui, aşteptăm răspunsul şi acordul lui. Ceea ce pot să vă spun este că e un contract diferit, pe o perioadă mai lungă. Perioada de contract, de 4 ani, nu a fost pusă sub semnul întrebării de Edi Iordănescu.

Este un obiectiv pe care ni l-am asumat, şi noi şi el. Până la plecare să ştim dacă putem continua cu Edi şi după EURO. În acelaşi timp, suntem pregătiţi pentru orice. Am clarificat şi declaraţia cu privire la preluarea unui club european şi a spus că a fost scoasă din context”, a spus Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT