Fotbal intern

Răspunsul ministerului de interne după ce Gigi Becali anunțase că FCSB începe antrenamentele în plină pandemie

11.04.2020 | 11:56
Raspunsul ministerului de interne dupa ce Gigi Becali anuntase ca FCSB incepe antrenamentele in plina pandemie
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a primit un răspuns din partea ministerului de interne după ce latifundiarul din Pipera dorea ca jucătorii săi să înceapă antrenamentele cât mai repede.

Răspunsul primit de Gigi Becali din partea ministerului de interne

Ministerul de interne i-a interzis lui Gigi Becali să-și pună în aplicare planul pentru jucătorii săi și anume de a începe antrenamentele cât se poate de repede.

ADVERTISEMENT

Toți jucătorii FCSB-ului au fost testați de coronavirus, iar rezultatele tuturor au ieșit negative, următorul pas fiind începerea antrenamentelor, la care fotbaliștii vicecampioanei își dăduseră acordul pentru a sta izolați în baza sportivă de la Berceni.

Jucătorii FCSB-ului trebuiau să intre în cantonament în Săptămâna Mare

Gigi Becali a mărturisit că nu Bogdan Vintilă va face programul, ci el, și a anunțat că jucătorii FCSB-ului ar fi trebuit să intre în cantonament la baza din Berceni în Săptămâna Mare, după ce vor efectua testele de coronavirus.

ADVERTISEMENT

„Nu face Vintilă planul, eu îl fac. De săptămâna viitoare intră toată lumea în cantonament, cu tot staff-ul. În seara de Paște cred că tot poporul român va merge la Biserică să ia lumină.

Tănase și cu Crețu merg la bază, unde au sală de forță și se antrenează ca înainte”, a anunțat patronul FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

Inițial, Gigi Becali a anunțat că jucătorii FCSB-ului vor intra în cantonament în Săptămâna Mare, după ce vor face testele de coronavirus și vor primi liber câteva zile doar de Paște.

Gigi Becali continuă să fie implicat în lupta cu coronavirusul, mărturisind că a comandat 100.000 de medicamente din Rusia.

ADVERTISEMENT

„Nu mai cumpăr măști pentru spitale pentru că se ocupă statul de asta. Dar am vorbit din nou cu fata domnului Streinu Cercel și am comandat un medicament care nu mai există.

ADVERTISEMENT

Era foarte bucuroasă pentru că nu mai e acest medicament. Se numește Arbidol. L-am comandat și l-am plătit deja. Aduc 100.000 de bucăți din Rusia”, a mai spus Gigi Becali.