Răspunsul Prodancei la acuzaţiile lui Dinu “Vamă”

Daniel Vlad    Bogdan Steriopol   
în FCSB
24/11/2013, 15:06
Răspunsul Prodancei la acuzaţiile lui Dinu “Vamă”
Anamaria Prodan a evitat să intre în polemică cu Dinu Gheorghe

La finalul partidei Pandurii – Steaua, scor 1-1, Dinu Gheorghe, preşedintele de la Astra Giurgiu, a insinuat, în direct la Digi Sport, că fundaşl Christou Parasakevas, impresariat de Anamaria Prodan, ar fi jucat “pe invers”. “Paraskevas s-a chinuit tare, dar nu i-a ieşit. Nici măcar henţul…”. Şi în sezonul precedent au fost destule voci care au acuzat că Steaua beneficiază de “ajutorul” jucătorilor de la alte echipe reprezentaţi de soţia tehnicianului stelist.

Anamaria Prodan i-a oferit o replică civilizată lui Dinu Gheorghe, după ce acesta a redeschis subiectul jocurilor de culise din fotbalul românesc pe filiera impresari – jucători.

“Pe domnul Dinu Gheorghe îl cunosc foarte bine şi îl respect enorm. Paraskevas este un om incredibil din toate punctele de vedere. Este jucător de echipă naţională. Nu vreau să discut pe această temă, deoarece aseară am văzut un meci frumos, în care toţi jucătorii pe care îi reprezint de la ambele echipe şi -au dat sufletul pe teren. Eu nu mai cred în speculaţiile gen «blat»… Astea erau pe vremea bătrînilor din fotbal. Un om de fotbal adevărat nu poate să spună că Paraskevas a vrut să pună mîna pe minge în careu. Şi tocmai pentru că îl consider pe Dinu Gheorghe un om de fotbal adevărat, nu cred că a vrut să insinueze ceva urît. Probabil a fost o discuţie în studio care a rămas în mintea unora aiurea”, a spus Anamaria Prodan pentru FANATIK.

Închide ×