News

Răspunsul PSD, după ce Rareș Bogdan a intrat în PNL: o jurnalistă Antena 3 va candida la europarlamentare

22.03.2019 | 14:35
Raspunsul PSD dupa ce Rares Bogdan a intrat in PNL o jurnalista Antena 3 va candida la europarlamentare

O jurnalistă de la Antena 3 va candida la alegerile europarlamentare din partea PSD. Lista candidaților nu a fost încă finalizată, dar deja încep să apară amănunte despre cine se află pe locurile eligibile. Reamintim că, la PNL, cap de listă este Rareș Bogdan, fost realizator la Realitatea TV.

Cine este jurnalistul care va candida pe lista PSD la europarlamentare

Carmen Avram, realizatorul emsiunii „În Premieră”, de la Antena 3, candidează la europarlamentare. Potrivit stiripesurse.ro, ea ocupă locul al doilea pe lista Partidului Social Democrat, după Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene și președintele PSD Dâmbovița. Pe locul al treilea se află Claudiu Manda, președintele Comisiei de Control al SRI și soțul Liei Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii.

Pe listă se mai află fostul ministru Victor Negrescu, Chris Terhes, preot și președintele Romanian Coalition din SUA, Dragoș Benea, deputat, președinte PSD Bacău, Dan Nica, actual europarlamentar, Natalia Intotero, ministrul pentru Românii de pretutindeni și deputat Carmen Moldovan, deputat, precum și actuații europarlamentari Ioan Mircea Pașcu și Maria Grapini. Lista urmează să fie definitivată și votată în Comitetului Național Executiv al PSD de luni.

Carmen Avram, o jurnalistă cu experiență în zonele de conflict, va canida la alegerile europene.
Carmen Avram, o jurnalistă cu experiență în zonele de conflict, va candida la alegerile europene.

Carmen Avram, o jurnalistă experimentată

Carmen Avram realizează emisiunea de investigații și reportaje „În Premieră”, la Antena 3. Este un jurnalist cu peste 20 de ani de experiență, care a debutat în presă la cotidianul „Evenimentul zilei”, condus de Ion Cristoiu.

„Am ajuns în presă din întâmplare, traducând pentru Evenimentul zilei un text din limba germana. Mi-a plăcut atât de mult toată agitația din ziua aceea, atmosfera de redacție, alergătura de pe holuri, lucrul contra cronometru, încât peste noapte n-am putut dormi. Mă îndrăgostisem. Și, a doua zi, mi-am luat inima în dinți și m-am întors la locul faptei, cerându-le să-mi dea o șansă. Erau ani de pionierat în presa românească și m-au lăsat să încerc. Domnul Ion Cristoiu nu știe, dar în primele două materiale pe care le-am scris am făcut două greșeli mari: am confundat Nagorno Karabah cu Bosnia, și NATO cu ONU. Între timp am învățat și de una, și de cealaltă suficient cât să nu mai greșesc”, a povestit Carmen Avram.