Fotbal international

Răspunsul sincer al lui Ciprian Deac: „Nimeni de pe teren nu a știut că trebuie să mai înscriem”

Autor: Alin Miu | 21.11.2018 | 10:25
Răspunsul sincer al lui Ciprian Deac: „Nimeni de pe teren nu a știut că trebuie să mai înscriem”
Răspunsul sincer al lui Ciprian Deac

România a învins cu 1-0 Muntenegru la Podgorica în ultima etapă din grupele Ligii Națiunilor. George Țucudean a decis partida cu puțin timp înainte de finalul primei reprize, profitând de o mare gafă a portarului advers.

Intrat pe teren în minutul 82 în locul lui Alexandru Chipciu, Ciprian Deac a dezvăluit la finalul jocului că niciunul dintre jucătorii aflați pe teren pentru România nu știa că naționala noastră trebuia să mai înscrie un gol ca să rămână în urna a 3-a valorică la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020.

FANATIK.RO a observat încă din timpul jocului faptul că tricolorii nu ar fi informați asupra acestui aspect.

Răspunsul sincer al lui Ciprian Deac

Ciprian Deac a plecat ultimul de la stadion, după ce a fost ales pentru controlul antidoping.

Din păcate, am un ghinion fantastic la doping. A trecut însă timpul mai repede după această victorie, dar ne pare rău că am căzut în urna a patra. Dintre cei care am jucat, care am fost pe teren, nu cred că ştia nimeni că mai avem nevoie de încă un gol. Dacă ştiam, era clar că forţam să mai marcăm un gol. Asta e, acum e prea târziu.

Va fi foarte greu să ne calificăm, dar nu imposibil. De la venirea domnului Contra s-au schimbat multe lucruri, s-a îmbunătăţit jocul. Eu cred că echipa României arată destul de bine, a spus Ciprian Deac pentru Telekom Sport.

Neînvinși în Liga Națiunilor

România a încheiat neînvinsă campania din Liga Națiunilor, cu trei victorii și trei remize, golaveraj 8-3. Chiar și așa, la tragerea la sorți pentru preliminariile EURO 2020 vom fi în cea de-a patra urnă valorică. Ce înseamnă acest lucru? Putem pica într-o grupă de coșmar, cu Franța, Germania și Serbia.

România nu a mai pierdut vreun meci din luna noiembrie anul trecut, când se înclina cu 0-3 într-un meci amical cu Olanda. A fost prima victorie într-un meci oficial cu Muntenegru. Până acum înregistrasem o înfrângere și două remize.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!