Sport

Răstunare de situație în cazul lui Lionel Messi la PSG. Propunere neașteptată din partea campioanei din Ligue 1

În ultimele luni s-a tot vehiculat faptul că Lionel Messi nu va mai continua la PSG, însă se pare că șefii campioanei din Ligue 1 vor să-i prelungească înțelegerea.
15.07.2022 | 15:40
Rastunare de situatie in cazul lui Lionel Messi la PSG Propunere neasteptata din partea campioanei din Ligue 1
În ultimele luni s-a tot vehiculat faptul că Lionel Messi nu va mai continua la PSG, însă se pare că șefii campioanei din Ligue 1 vor să-i prelungească înțelegerea. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Argentinianul pare că și-a pierdut aura de șef al vestiarului pe Parc des Princes, această misiune urmând să-i revină lui Kylian Mbappe după ce a decis să rămână la echipă.

PSG vrea să-i prelungească înțelegerea lui Lionel Messi

În ciuda acestor schimbări și a faptului că a părut că nu se acomodează de niciun fel la fotbalul și viața din Franța, Lionel Messi ar putea să rămână în continuare la PSG, mai ales că oficialii clubului își doresc prelungirea înțelegerii.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului spaniol Marca, Nasser Al-Khelaifi îl vrea în continuare pe argentinian la campioana din Ligue 1 și chiar i-a propus încă un an de contract, până în 2024. Așteptările în plan sportiv sunt uriașe, dar ideea parizienilor este mai degrabă susținută de marketingul excelent pe care îl are Messi.

Președintele Al-Khelaifi a spus cu ceva vreme în urmă că PSG nu a generat niciodată atât de multe venituri într-un an: aproximativ 700 de milioane. Iar Messi are foarte mult de-a face cu acest câștig realizat de campioana Franței.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, superstarul venit în vara trecută de la FC Barcelona i-a pus în așteptare pe șefii de pe Parc des Princes, deoarece vrea să vadă ce se întâmplă la Cupa Mondială din Qatar, acolo unde Argentina este una dintre marile favorite.

Parizienii așteaptă explozia lui Messi

Lionel Messi a avut un prim sezon mai degrabă dezamăgitor la PSG. Cifrele modeste pot fi puse pe seama faptului că a avut nevoie de o perioadă de acomodare, dar și pe ghinionul de a fi avut Covid-19 la începutul anului.

ADVERTISEMENT

Argentinianul și-a trecut în cont cifre mult sub așteptări în sezonul precedent – 11 goluri și 14 assisturi în cele 34 de meciuri – și a fost în disgrația fanilor campioanei Franței după eliminarea în fața lui Real Madrid.

Însă, conducătorii clubului din capitala Franței sunt încrezători că Messi va exploda în cea de-a doua stagiune, mai ales că a fost printre primii care au revenit la pregătire, și va aduce mult râvnitul trofeu Champions League.

ADVERTISEMENT

Cifrele argentinianului s-au îmbunătățit în a doua parte a sezonului, după ce a început să se acomodeze la Paris, iar acest lucru le dă mare încredere conducătorilor clubului care așteaptă un sezon magnific din partea lui Messi.


  • (P) Cota NETBET pentru Clermont – PSG: 2,30 este cota pentru „nu marchează ambele echipe”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT