News
notix pixel id

Răsturnare de situaţie în cazul fetei de la Vaslui: Martorul MISTERIOS care a fost sunat în timpul violului

Magistratii Curtii de Apel Iasi au admis administrarea probatoriului si astfel, doi martori cheie, Vasile Surleac si Vasile Pintilie vor fi adusi pe 3 noiembrie, la următorul termen, în fata...
21.10.2015 | 09:28
Răsturnare de situaţie în cazul fetei de la Vaslui: Martorul MISTERIOS care a fost sunat în timpul violului

Magistratii Curtii de Apel Iasi au admis administrarea probatoriului si astfel, doi martori cheie, Vasile Surleac si Vasile Pintilie vor fi adusi pe 3 noiembrie, la următorul termen, în fata instantei, pentru audieri.

De asemenea, magistratii le-au dat posibilitatea inculpatilor să dea declaratii chiar dacă, până acum, toti sapte violatori s-au prevalat de dreptul la tăcere si au vorbit doar apărătorii lor.

Cei doi martori pot face lumină în acest dosar controversat. Declaratiile lor pot determina schimbarea cursului procesului si, totodată, finalizarea dosarului. Martorii care urmează să fie audiati au fost propusi de apărători si în faza cercetării judecătoresti, dar instanta Judecătoriei Vaslui a refuzat audierea lor.

Vasile Surleac, desi a fost prezent la orgie, nu a ajuns să întretină raporturi sexuale cu victima, pentru că era băut si, în seara respectivă, a suferit o impotentă temporară. Acesta a fost martor la tot ce s-a întâmplat, dar nu a făcut nimic pentru a opri violul si nici nu a anuntat politia.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri