News

Răsturnare de situație. Ce se întâmplă cu înmormântarea lui Emi Pian

08.08.2020 | 09:58
Rasturnare de situatie Ce se intampla cu inmormantarea lui Emi Pian
ADVERTISEMENT

Emi Pian urmează să fie condus pe ultimul drum duminică, 9 august, însă una dintre rudele sale susține că înmormântarea va fi amânată în situația în care tatăl acestuia, Nicolae Duduianu, nu va fi eliberat preț de câteva ore pentru a lua parte la funeralii.

Cumătrul interlopului ucis zilele trecute declară că autoritățile nu au semnat până în momentul de față cererea de eliberare a lui Nicolae Duduianu, deși bărbatul încarcerat la Penitenciarul Rahova a făcut cererea de câteva zile, notează antena3.ro.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Emi Pian se află în spatele gratiilor din aprilie 2020 când a primit o condamnare de cinci ani și 10 luni pentru o tentativă de omor care a avut loc în luna februarie a anului trecut. Pian Senior a lovit intenționat un bărbat pe trecerea de pietoni.

Înmormântarea lui Emi Pian ar putea fi amânată. Din ce cauză

Familia interlopului omorât de un rival susține că va amâna înmormântarea până când tatăl lui Emi Pian va fi lăsat să iasă din penitenciar pentru a-și conduce pe ultimul drum băiatul, însă sunt și rude care nu sunt de acord cu această decizie.

ADVERTISEMENT

Surse din apropierea familiei au declarat că Nicolae Duduianu a suferit un șoc când a aflat că fiul său a fost înjunghiat din cauza unui joc de cărți. Se pare că tatăl liderului clanului Duduianu a suferit un infarct, dar acum starea lui este una bună.

Interlopul ar trebui să primească permisie timp de 6 ore pentru a lua parte la funeraliile lui Emi Pian, însă rămâne de văzut ce se va întâmpla în realitate.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care Nicolae Duduianu a ajuns în spatele gratiilor

În urmă cu aproximativ un an și jumătate Nicolae Duduianu lovea cu mașina un bărbat care traversa pe verde la intersecția Străzii Buzoieni cu Calea Rahovei. Incidentul s-a petrecut pe 7 februarie 2019, anul acesta interlopul fiind condamnat la închisoare.

Inițial, dosarul a fost instrumentat de polițiștii Brigăzii Rutiere, dar la scurt timp după vizionarea imaginilor din trafic și audierea martorilor s-a constat că Pian Senior a lovit pietonul cu intenție, cazul trecând drept tentativă de omor.

ADVERTISEMENT

Așa se face că ancheta a fost preluată de Serviciul Omoruri, mai ales că șoferul, Nicolae Duduianu, a fugit de la locul faptei. Se pare că interlopul ar fi vrut să treacă pe roșu, însă a intrat în conflict cu pietonul care nu s-ar fi dat la o parte și chiar i-a dat cu piciorul în mașină.

 

ADVERTISEMENT