Răsturnare de situaţie. Cine este de fapt cîştigătorul marelui premiu la Loto 6 din 49

Loto 6 din 49. Marele premiu de la Loto 6 din 49, după extragerea din 28 iulie, este un pensionar în vârstă de 50 de ani din Motru, asta deşi până acum s-a scris că norocosul este un tânăr de 19 ani. Loteria Română a anunţat luni că marele câştigător şi-a ridicat premiul în valoare de 17.723.482,04 lei.

„Norocosul câştigător este un pensionar din Motru care joacă la Loteria Română de 50 de ani. Deşi acesta este primul mare câştig din carieră de jucător, ne-a mărturisit că nu a avut niciodată îndoieli în ceea ce priveşte corectitudinea jocurilor. Consideră că este un câştig meritat după 50 de ani de participare la joc şi îşi doreşte să ducă, în continuare, o viaţă cât mai normală alături de familia sa. Numerele jucate nu au niciun fel de semnificaţie personală, a fost pur şi simplu noroc: toate cele şase numere au fost extrase din bol”, se arată în comunicatul Loteriei Române, citat de Libertatea.

Până acum s-a crezut că norocosul câştigător al tragerii loto din 28 iulie este un tânăr de 19 ani. De altfel, o echipă a unui post de televiziune a stat de vorbă cu vânzătoarea din agenţia de unde a fost cumpărat biletul, care a declarat faptul că marele câştigător al premiului de peste 17 milioane de lei este un tânăr. Acesta a fost prezentat ca ca măturator la o societate de transport din Motru.

”În epoca pokemonilor, un jucator la loto din oraşul Motru, judeţul Gorj a prins 6 pokemoni din 49 la Loteria Română şi a pus mâna pe un câştig fabulos, la categoria I, de 4 milioane de euro!!! Fiekare pokemon aka număr norocos a valorat astfel peste 666.666 euro!!! Biletul norocos a fost jucat la agenţia 18-005 din Motru, judeţul Gorj şi a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 şi una la Noroc. Asta da… noroc!!! Banii sunt deja pregătiţi, aşa că începând de mâine abia aşteptăm să îi înmânăm ferictului câştigător!!!”, anunţase Loteria Română pe Facebook, imediat după tragerea din 28 iulie 2016.