Fotbal intern

Răsturnare de situaţie! Dinamo – FCSB se joacă pe Arena Naţională după solicitarea membrilor DDB

03.02.2020 | 19:30
Rasturnare de situatie Dinamo  FCSB se joaca pe Arena Nationala dupa solicitarea membrilor DDB
ADVERTISEMENT

Dinamo a anunțat într-un comunicat oficial postat pe rețelele de socializare faptul că derby-ul cu FCSB se va disputa pe „National Arena” și nu pe „Ștefan cel Mare”, după solicitările membrilor DDB.

FANATIK a anunțat în exclusivitate că șefii „câinilor” au vrut să mute duelul dintre FCSB și Dinamo pe „Ștefan cel Mare”, din lipsă de bani.

ADVERTISEMENT

Dinamo – FCSB se joacă pe Arena Națională

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB se va juca pe National Arena, iar anunțul oficial a fost făcut de „câini” pe Facebook:

„Fiind o comunicare oficială, caracterizată de transparență totală în relația cu suporterii noștri, Consiliul de Administrație al Dinamo 1948 anunță că partida Dinamo București vs FCSB (Liga 1, etapa a 25-a) se va disputa pe cel mai mare stadion al țării, Arena Națională, la solicitarea membrilor boardului DDB.

ADVERTISEMENT

Cel mai așteptat meci al campionatului a fost programat duminică, 16 februarie (ora 20:00). Mulțumim pentru susținere!”.

Peluza Nord se întoarce la meciurile FCSB-ului, chiar la derby-ul cu Dinamo

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că galeria se va întoarce pe stadion și va susține FCSB, chiar la derby-ul cu Dinamo: Dacă jucăm pe Național Arena, cu siguranță vom umple tribuna la meciul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dacă jucăm în Ștefan cel Mare, acolo avem o problemă cu biletele și nu vom putea fi foarte mulți. Din ce știu, și din ce era înainte, în jur de 400 de bilete primim acolo. Vom merge și vom susține echipa pentru că anul ăsta vreau să luăm campionatul”.

„Fotbalul în general are nevoie de suporteri. Iar dacă aceștia nu sunt pe stadion, fotbalul nu are nicio valoare. Sper să fim puternici și să putem susține echipa, pentru că, repet, vreau să luăm campionatul anul acesta. Titlul și atât!”, a mai spus liderul Peluzei Nord.

ADVERTISEMENT
  • 3 este locul pe care FCSB îl ocupă în campionat cu 39 de puncte