Răsturnare de situaţie în dosarul Olguţei Vasilescu! Primarul Craiovei cere expertiză psihiatrică

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 13:19
Răsturnare de situaţie în dosarul Olguţei Vasilescu! Primarul Craiovei cere expertiză psihiatrică

UPDATE. Lia Olguţa Vasilescu a scăpat de controlul judiciar cerut de DNA.  Magistraţii Curţii de Apel au respins constestaţia procurorilor. Decizia este definitivă.

Curtea de Apel Bucureşti dezbate marţi contestaţia DNA împotriva deciziei instanţei inferioare privind neluarea măsurii controlului judiciar faţă de primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, în dosarul în care a fost trimisă în judecată pentru infracţiuni de corupţie.

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a ajuns, marţi dimineaţa, la sediul Curţii de Apel Bucureşti destul de optimistă. Aceasta află dacă scapă sau nu de controlul judiciar.

Aceasta le-a spus jurnaliştilor că va cere expertiză psihiatrică pentru denunţătorul său şi că nu are emoţii. În 9 august, Tribunalul Bucureşti a respins solicitarea procurorilor DNA de luare a măsurii controlului judiciar faţă de Lia Olguţa Vasilescu, însă decizia a fost atacată de procurorii anticorupţie.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali a dezvăluit cum l-a transferat pe Alexandru Stan. “Am zis că-l iau împrumut o săptămână şi îl trimit înapoi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×