Life

Răsturnare de situație după ce Ricky Martin a fost acuzat de incest, de nepotul său: ”Adevărul prevalează”

Ricky Martin a câștigat procesul intentat cu nepotul său, Dennis Yadiel Sanchez, în vârstă de 21 de ani. Cântărețul fusese acuzat de incest, atacuri fizice şi psihologice.
22.07.2022 | 15:15
Rasturnare de situatie dupa ce Ricky Martin a fost acuzat de incest de nepotul sau Adevarul prevaleaza
Ricky Martin, câștig de cauză după ce a fost acuzat de incest de un nepot. Artistul e fericit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cazul în care a fost învinovățit celebrul cântăreț a trecut printr-o răsturnare de situație. Vedeta internațională a aflat care este verdictul magistraților din Costa Rica, după ce a apărut virtual în sala de judecată.

Ricky Martin, câștig de cauză după ce a fost acuzat de incest de un nepot. Artistul e fericit

Ricky Martin a ajuns în centrul atenției în urmă cu puțin timp după ce unul dintre nepoții săi a susținut că au avut o relație sentimentală care a durat 7 luni. Presupusa legătură amoroasă s-ar fi încheiat în urmă cu 2 luni.

ADVERTISEMENT

Renumitul artist a avut câștig de cauză după ce a fost acuzat de incest de nepotul său, în vârstă de 21 de ani. Cântărețul a scăpat și de ordinul de protecție pe care-l primise de la magistrați, tot din această cauză.

„Aşa cum am anticipat, ordinul de protecţie temporară nu a fost prelungit de către Curte. Acuzatorul a confirmat instanţei că decizia sa de a respinge cauza i-a aparţinut numai lui.

ADVERTISEMENT

Nu a fost influențat și nu a primit presiuni din exterior. Acuzatorul a confirmat că este mulţumit de reprezentarea sa legală în cauză.

Solicitarea a venit din partea acuzatorului care a cerut respingerea cauzei. Acesta nu a fost niciodată altceva decât o persoană tulburată care a făcut acuzaţii false fără absolut nicio susţinere.

ADVERTISEMENT

Ne bucurăm că i s-a făcut dreptate clientului nostru şi că acum poate merge mai departe cu viaţa şi cariera lui”, au declarat avocații artistului Joaquín Monserrate Matienzo, Carmelo Dávila şi Harry Massanet Pastrana, notează news.ro.

Ricky Martin, prima reacție după ce a câștigat procesul

Ricky Martin a apărut în fața Curții de Apel prin intermediul rețelelor de socializare. Artistul a fost sprijinit de partenerul de viață, Jwan Yosef, la finalul procesului cei doi transmițând un mesaj puternic.

ADVERTISEMENT

„Adevărul prevalează”, a transmis pe contul de Instagram, cântărețul, care radiază de fericire, împreună cu soțul său.

ADVERTISEMENT
Tags: