Life

Răsturnare de situație în cazul agresiunii suferite de soțul Andreei Tonciu în trafic

31.12.2020 | 09:34
Răsturnare de situație în cazul agresiunii suferite de soțul Andreei Tonciu în trafic
Andreea Tonciu și soțul ei ar fi fost atacați din senin de un individ, în trafic. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu și soțul ei au trecut prin momente complicate ieri, 30 decembrie, când au fost atacați de un individ în timp ce se aflau la cumpărături.

Finalista de la Bravo, ai stil Celebrities a vorbit despre ce a pățit soțul ei, iar noile detalii ale poveștii pune în cu totul altă lumină întâmplarea care a speriat-o de moarte pe asistenta tv.

Soțul vedetei spune că ar fi fost atacat din senin, cu un cuțit, fără să fi făcut sau să fi spus ceva, însă lucrurile nu sunt atât de clare.

ADVERTISEMENT

Andreea Tonciu a omis anumite lucruri legate de atacul suferit de soțul ei? Ce spune mama agresorului

Răsturnarea de situație constă în depoziția pe care a făcut mama agresorului, care susține că Daniel Niculescu este cel care a provocat acest scandal, înjurându-i copilul celui care s-a dat la el și la nevasta lui.

„Nu te-a mutilat, a doua oară de ce i-ai tăiat calea? Și noi avem încredere în Poliția Română că și noi suntem oameni. Dacă sunteți vedete la televizor ce credeți că faceți? I-ai tăiat calea și l-ai înjurat în tot felul”, a declarat mama celui pe care Andreea Tonciu și soțul ei îl acuză de agresiune, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta, speriată de moarte

Andreea a descris întâmplarea care a avut loc ieri și a susținut că soțul ei nu a făcut absolut nimic, că a fost atacat din senin.

„Soțul meu a fost foarte grav atacat de un domn din cauză că era foarte agitat în trafic. Efectiv nu am înțeles ce s-a întâmplat. Noi eram pe banda noastră și în intersecție tot gesticula la geam. Ceva de genul: de ce nu te dai. Noi eram pe banda noastră”, a explicat vedeta .

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut ce vor decide organele abilitate pentru a face lumină în acest caz și dacă nu cumva a avut și Daniel Niculescu o contribuție la acest conflict stradal, unul obișnuit pentru felul în care se circulă pe străzile din București, dar care se putea termina într-o tragedie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri