News

Răsturnare de situaţie în cazul bărbatului care și-a bătut propriul nepot. Ce decizie au luat autorităţile

03.03.2021 | 11:21
Rasturnare de situatie in cazul barbatului care sia batut propriul nepot Ce decizie au luat autoritatile
ADVERTISEMENT

Bărbatul care și-a agresat nepotul de 13 ani într-un loc de joacă pentru copii din Hunedoara până i-a provocat o factură craniană a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor, după ce procurorul de caz a hotărât să schimbe încadrarea de la loviri și alte violențe.

În fața instanței, individul a încercat să pună incidentul de la începutul lunii februarie pe seama afecțiunilor neurologice de care suferă. Potrivit spuselor sale, și-a pierdut cumpătul în momentul în care a observat că băiatul începuse să se certe cu verișorul.

ADVERTISEMENT

Ulterior, acesta a ajuns de urgență la Secţia de neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, cu multiple traumatisme, printre care și o fractură la osul occipital. Deși agresorul susține în apărarea sa că nu are un comportament violent, mama minorului îl acuză că și-a bătut în nenumărate rânduri și soția însărcinată.

Bărbatul care și-a snopit în bătaie nepotul într-un parc din Hunedoara a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor

Potrivit Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara, pentru familia copilului de opt ani, cu a cărui mamă agresorul trăieşte în concubinaj, s-a dispus deja măsura protecţiei în cadrul unui centru maternal din municipiul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Eu l-am întrebat dacă îl doare ceva şi mi-a spus: atâta mami, mă doare spatele. Din câte am auzit, el e la pârnaie. Este bărbatul soră-mii. Pe soră-mea a bătut-o, dar asta e treaba lor.

Eu zic de copil că s-a dus în parc, s-a certat cu vărul său şi de acolo a pornit tot. Mi-a zis că nu mai ştie nimic, că s-a trezit la spital.

ADVERTISEMENT

Acum am dat declaraţie şi poliţia a spus că totul e în funcţie de cum se simte copilul şi mergem în judecată.

Aştept să iasă tatăl lui de la lucru şi să mergem la spital. M-a afectat mult, nu mi se pare aşa normal. Copilul e un pic cam rău, dar nu trebuie să faci aşa ceva”, a declarat mama băiatului de 13 ani.

ADVERTISEMENT