News

Răsturnare de situație în cazul Caracal! Dovada că polițiștii au încercat să acopere declarațiile mincinoase ale fiicei lui Gheorghe Dincă

25.09.2020 | 14:48
Rasturnare de situatie in cazul Caracal Dovada ca politistii au incercat sa acopere declaratiile mincinoase ale fiicei lui Gheorghe Dinca
ADVERTISEMENT

Deși a trecut mai bine de un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, adolescenta sechestrată, violată și, dacă ar fi să dăm crezare celor spuse de inculpat, ucisă în casa lui Gheorghe Dincă, ancheta autorităților este departe de a se fi încheiat. Unde mai punem că nu există o pistă solidă nici măcar în cazul celeilalte tinere, Luiza Melencu, dispărută fără urmă încă din primăvara lui 2019.

Un episod extrem de important s-a consumat, însă, zilele trecute, când avocatul Carmen Obârșanu a reușit să dovedească faptul că polițiștii au sustras mai multe documente de la dosar pentru a acoperi declarațiile mincinoase ale fiicei inculpatului.

ADVERTISEMENT

De altfel, rudele au susținut în nenumărate rânduri că nu există probe concludente cum că tânăra de 19 ani și-ar fi pierdut viața în casa monstrului din Caracal, iar descoperirea recentă nu face altceva decât să le întărească această convingere.

Avocata familiei Melencu detonează bomba în cazul Caracal. Dovada clară că fiica lui Gheorghe Dincă a mințit cu complicitatea polițiștilor

În dosar există o poză. Ei au vrut să fotografieze, de fapt, o cartelă telefonică pe care au găsit-o pe masă, în dormitorul lui Dincă. Doar că lângă acea cartelă mai era un document.

ADVERTISEMENT

L-am mărit şi am descoperit că era o decizie de impozitare pentru anul 2019 emisă de Primăria Arad, Direcţia Venituri, pe numele fiicei lui Gheorghe Dincă, Daniela Florentina.

Ce căuta acest document pe masa lui Dincă? Cum a ajuns acolo? Fiica lui a spus că nu a mai vorbit de doi ani cu taică-său, că nu a mai fost acasă, la Caracal, în casa părinţilor, de vreo 9 ani.

ADVERTISEMENT

Soţia lui Gheorghe Dincă, atunci când a fost la Caracal, după răpirea Luizei, a afirmat că a venit acasă direct din Italia, apoi a mers la Arad şi s-a întâlnit cu fiica. De aceea întreb: cum a ajuns acest document în dormitorul lui Dincă?”, a declarat avocata familiei Melencu, potrivit adevărul.ro.

Mama Luizei Melencu este convinsă că fiica sa trăiește

Deși anchetatorii insistă asupra ipotezei crimei în acest caz, Monica Melencu este convinsă că fiica sa nu și-a găsit sfârșitul în casa lui Gheorghe Dincă. Totodată, femeia susține că dosarul nu conține nicio dovadă concretă cum că tânăra de 19 ani nu ar mai fi în viață.

ADVERTISEMENT

Acele două crime i-au fost impuse. Că l-au ținut în curte, că nu știe ce i-au plantat, că a văzut apoi la TV ce i s-a înscenat. El refuză să spună unde sunt fete. Categoric e implicată familia și nu răspunde la întrebarea unde sunt fetele.

Sunt interese mari, e implicată familia. Nu știu ce l-ar costa pe acest om. El a făcut ceva. Aceste crime nu le-a făcut, dar nu îl putem exclude din acest joc. Nu îi luăm apărarea unui presupus criminal. Nu s-a pomenit așa ceva, ca noi să-i luăm apărarea.

Luiza a fost traficată. Am citit dosarul în prezența doamnei avocat, de la cap la coadă. Nu văd o probă care să arate că Luiza este moartă, incinerată. Cum pot să fiu de acord? Nu există nici măcar un certificat.

Cum pot să accept că are impuse două crime? În România s-a vorbit vreodată despre trafic de persoane? Exact. Ei sunt conștienți ce s-a întâmplat cu Luiza. Sunt 3 luni de la dispariția fiicei mele până la Alexandra.

A fost scoasă din țară. Știți cât am fost batjocoriți de instituții? Când a dispărut, ne-au pus la detectorul de minciuni? Oare noi suntem capabili să înscenăm așa ceva? Dacă am fi știut ce s-a întâmplat cu Luiza?”, a declarat mama Luizei Melencu.

ADVERTISEMENT