Sport

Răsturnare de situație în cazul decesului lui Maradona! Raportul care poate relansa ancheta morții fostului fotbalist

Răsturnare de situație în cazul decesului lui Maradona! A apărut un raport care poate relansa ancheta morții fostului mare fotbalist din Argentina.
01.05.2024 | 10:14
Rasturnare de situatie in cazul decesului lui Maradona Raportul care poate relansa ancheta mortii fostului fotbalist
Răsturnare de situație în cazul decesului lui Maradona! Raportul care poate relansa ancheta morții fostului fotbalist. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Diego Armando Maradona s-a stins din viață la data de 25.11.2020, din cauza unei insuficienţe cardiace acută în timp ce se recupera după o operaţie suferită la creier.

La mai bine de la trei ani de la decesul său, un expert legist a publicat un nou raport privind moartea fostului mare fotbalist, raport ce poate relansa ancheta morții acestuia.

ADVERTISEMENT

Diego Maradona nu are liniște nici după moarte

Fostul mare fotbalist care a făcut istorie pentru Napoli, Barcelona și naționala de fotbal a Argentinei pare să nu aibă liniște nici la 3 ani după ce s-a stins din viață.

Contraexpertiza făcută de Pablo Ferrari, expertul legist, sa ar putea să schimbe complet ancheta decisului lui Maradona, mai ales că opt cadre medicale au fost învinovățite pentru moartea argentinianului și urmează să fie trimise în instanța la data de 4 iunie.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la Mundo Deportivo, expertului medico-legal i-ar fi fost cerut să deschidă o nouă investigație, chiar la cererea lui Leopoldo Luque, neurochirurgul fostului mare fotbalist.

Scopul investigației a fost acela de a contesta raportul medical apărut în anul 2021, raport care îi considera pe Luque şi pe alţi vinovați pentru decesul fostului câștigător al Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

Factorii externi i-ar fi putut cauza moartea lui Diego Maradona

Potrivit investigației făcute raportului medicului legist Pablo Ferrari, publicat în data de 29.04.2024, ritmul cardiac neregulat care a dus la moartea lui Diego Maradona poate să fie pe calea naturală sau rezultat unui factor extern.

Cocaina, substanță de care argentinianul a făcut exces în trecut, poate să fie motivul principal extern care să ducă la decesul acestuia. Noua ipoteză poate relansa ancheta morții lui Diego Armando Maradona.

ADVERTISEMENT

De la data când fostul fotbalist a decedat, mai mulți medici ar fi fost trași la răspundere pentru faptul că Maradona a decedat la 60 de ani, destul cam de vreme după considerentele multora experți.

Medicii implicați în decesul fostului fotbalist neagă că ar fi avut vreo vină, dar procurorii au decis să-i acuze pe aceștia de omor și dacă sunt găsiți vinovați, cadrele medicale riscă de la 8 la 25 de ani închisoare.

În ciuda faptului că expertiza poate relansa ancheta fostului fotbalist, procurorii au decis să trateze situația cu calm: „Nu există noutăţi în acest caz. Criticile au vizat chiar contraexpertiza, care a fost pregătită în 72 de ore şi se bazează pe “o parte minimă a probelor prezentate de apărare”, a fost declarația acestora.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și...
Ebrahim Raisi, ce nu ni s-a spus: cum era poreclit în Iran și de ce regimul a ascuns, inițial, moartea sa
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza...
Un sat montan din Europa introduce taxă de intrare pentru turişti, din cauza celor care îşi fac selfie-uri
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie....
Cât de frumoasă şi ce studii are unica fiică a lui Sabin Ilie. Melissa întoarce toate privirile
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă /...
Apariție scandaloasă la Cannes! O prezentatoare TV s-a afișat fără lenjerie intimă / FOTO
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
REGULĂ NOUĂ la BANCOMATE! Cum se EXTRAG BANII din CONTURILE ROMÂNEȘTI
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf....
Imagini rare cu fiul cel mare al Corinei Caciuc și al lui Reghecampf. Ce imagine fabuloasă au postat cei doi
O nouă televiziune în România. A început să emită
O nouă televiziune în România. A început să emită
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și...
George și Ionela au murit ieri, în Iași. Ce tragedie! Ce tineri și frumoși erau! În loc de nuntă, acum familiile se pregătesc de înmormântare
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și...
Zelenski spune că aliații Kievului „se tem” de o înfrângere a Rusiei și ar vrea ca Ucraina „să câștige în așa fel încât Rusia să nu piardă”
Zodiile care au karma de partea lor marți, 21 mai. Oricine le-a greșit...
Zodiile care au karma de partea lor marți, 21 mai. Oricine le-a greșit le va cere iertare în genunchi