Sport

Răsturnare de situaţie în cazul Lionel Messi?! Barcelona i-ar fi făcut o nouă ofertă. Catalanii dezmint informaţia

Lionel Messi şi-a luat adio de la Barcelona, dar n-a semnat încă pentru PSG.
10.08.2021 | 12:20
Rasturnare de situatie in cazul Lionel Messi Barcelona iar fi facut o noua oferta Catalanii dezmint informatia
ADVERTISEMENT
10-08-2021
09:27

Oficialii Barcelonei neagă o posibilă nouă ofertă pentru Messi

După ce la primele ore ale dimineaţii a apărut informaţia care anunţa că Barcelona i-ar fi făcut o nouă ofertă, catalanii au reacţionat. Conform Mundo Deportivo, oficialii clubului au negat zvonul apărut în Spania.

“Nu este adevărat”, a fost răspunsul clar oferit de conducătorii Barcelonei pentru Mundo Deportivo. Argentinianul se află în continuare în Barcelona, unde pune la punct, alături de tatăl lui, ultimele detalii ale contractului cu PSG. 

Lionel Messi s-a despărţit de Barcelona printr-o conferinţă de presă în care argentinianul şi-a luat ‘la revedere’ în lacrimi de la clubul pentru care a jucat întreaga carieră.

Lionel Messi s-a despărţit de Barcelona…

Deşi cele două părţi, Messi şi Barcelona, ajunseseră la un acord de prelungire, contractul nu a putut fi înregistrat la forurile fotbalistice din Spania, din cauza situaţiei financiare dezastruoase a clubului catalan. „Puricele“ ar fi fost de acord chiar şi cu o reducere de 50% a salariului său.

ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, toată lumea era convinsă că Messi va continua pe Camp Nou. După care a venit anunţul şoc al Barcelonei, acela că noul contract nu poate fi înregistrat. Duminică, Messi a susţinut o conferinţă de presă în care s-a despărţit de catalani.

… dar clubul a înaintat o nouă ofertă

Dar în noaptea de luni spre marţi, La Porteria (emisiune din Catalunia) a aruncat bomba: Barcelona i-a făcut o nouă ofertă lui Lionel Messi!

ADVERTISEMENT

În cursul dimineţii de 10 august, reprezentanţii lui Messi ar negocia cu CEO-ul Barcelonei, Ferran Reverter.

Messi n-a zburat la Paris, deşi fanii PSG îl aşteptau

Informaţia a aruncat în aer tot ce se ştia despre viitorul lui Messi. Acesta ar fi trebuit să semneze cu PSG un contract pe doi ani cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Luni, 9 august, era aşteptat la Paris pentru finalizarea înţelegerii.

ADVERTISEMENT

Fanii lui PSG erau pregătiţi să-l întâmpine la aeroport şi la Stadionul Parc de Princes, dar superstarul nu a mai apărut. Argentinianul nu şi-a părăsit casa din Castelldefels, unde a fost surprins de jurnaliştii prezenţi în preajma locuinţei lui.

Se spune că Messi şi reprezentanţii săi, în frunte cu tatăl şi impresarul Jorge, analizează cât se poate de atent oferta primită de la PSG. Mai mult, au apărut zvonuri că două echipe din Premier League ar fi înaintat de asemenea oferte. Din câte se pare e vorba despre Chelsea şi Tottenham.

ADVERTISEMENT

Informaţie exclusivă a unei emisiuni de casă

La Porteria, emisiune dedicata aproape în exclusivitate Barcelonei la postul catalan Beteve, a venit cu o alta explicaţie pentru care Messi nu a ajuns încă la Paris: Barcelona i-a făcut o nouă ofertă, în ceasul al 13-lea.

Mai mulţi jurnalişti sportivi au preluat şi redistribuit informaţia, precizând că autorul acesteia, Marc Marba, are, de obicei, dreptate atunci când ofertă informaţii exclusive despre Barcelona.

Reacţia rivalilor. AS: „Se transformă într-un circ, dar totul e posibil la o Barcelona cuprinsă de confuzie şi nebunie“

Ştirea unei noi oferte venită din partea Barcelonei pentru Messi a fost ananlizată inclusiv de AS, cotidianul de casă al rivalilor de la Real Madrid. „Situaţia Barcelonei se transformă într-un circ. Informaţia unei noi propuneri a venit în mijlocul nopţii, aşa că este greu de confirmat sau infirmat. Nu e niciun dubiu că, dacă această încercare disperată a Barcelonei se confirmă, clubul blaugrana s-ar afla într-o situaţie foarte proastă pentru că s-ar demonstra că are un stil de conducere arbitrar şi improvizat.

Totuşi, pare mai mult o invenţie, dar când vine vorba despre această Barcelona, care a intrat într-o spirală a confuziei şi nebuniei, totul pare posibil“, a scris AS, taxând rivala.

ADVERTISEMENT