News

Răsturnare de situație în cazul lui Cristian Cioacă. Soțul Elodiei nu mai vrea să scape de pedeapsa pentru accesarea ilegală a e-mailului acesteia

Răsturnare completă de situație în cazul lui Cristian Cioacă, soțul Elodiei. Polițistul s-a răzgândit într-un moment complet neașteptat.
07.12.2022 | 00:19
Rasturnare de situatie in cazul lui Cristian Cioaca Sotul Elodiei nu mai vrea sa scape de pedeapsa pentru accesarea ilegala a emailului acesteia
Cristian Cioacă, o nouă decizie radicală față de pedeapsa pentru accesare ilegală a e-mailului Elodiei. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Cioacă a decis că în final merită să fie pedepsit după ce a accesat ilegal e-mailul soției sale, Elodia Ghinescu, sau cel puțin așa pare de la distanță.

Cristian Cioacă s-a răzgândit la primul termen din proces

Acesta a decis că nu mai vrea să fie scutit de pedeapsa primită în acest caz.

Menționăm faptul că în primă fază, criminalul a solicitat ca din cazier să îi fie ștearsă condamnarea primită pentru accesarea ilegală a e-mailului Elodiei.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Cristian Cioacă, cel care și-a dat și fiul în judecată în această toamnă, spera cel mai probabil că va putea fi eliberat condiționat în dosarul de omor.

Ulterior, când fiul său și hackerul care l-a ajutat să spargă e-mailul Elodiei au fost citați, Cristian Cioacă s-a răzgândit, chiar la primul termen.

ADVERTISEMENT

”Ia act de retragerea contestaţiei în anulare formulată de contestatorul Cioacă Constantin Cristian împotriva deciziei penale nr. 524 din data de 22.10.2014 pronunţată de Curtea de apel Brașov.

În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală, obligă contestatorul la plata sumei de 200 lei către stat cu titlu de cheltuieli judiciare.

ADVERTISEMENT

În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, suma de 680 lei, reprezentând onorariul apărătorului din oficiu, se avansează Baroului Brașov din fondurile Ministerului Justiţiei. Definitivă”,  este decizia luată de instanță.

Amintim faptul că în acest proces, hackerul care l-a ajutat pe Cristian Cioacă să spargă e-mailul Elodiei, pe nume Adrian Nițu, a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare.

ADVERTISEMENT

Toate mesajele avocatei Elodia Ghinescu se aflau pe acele servere

Toate acestea s-au întâmplat în urmă cu mai bine de 10 ani. Mai exact, în februarie 2009, procurorii de la DIICOT i-au trimis în judecată atât pe Cristan Cioacă cât și pe Adrian Marin Nițu pentru că au accesat serverele fără niciun drept.

Pe acele servere erau stocate toate mesajele avocatei Elodia Ghinescu, al cărei trup nu a fost descoperit nici măcar până astăzi.

Cei doi nu aveau niciun drept să facă acest lucru, spun procurorii DIICOT, care mai explicau atunci că numele de utilizator, dar și parola contului respectiv au fost folosite în mod fraudulos.

De asemenea, nici Cristian Cioacă și nici Adrian Nițu nu erau titularii serverelor respective, iar de aici a rezultat și pedeapsa celor doi.

Amintim că în urmă cu o lună de zile, polițistul a luat o altă decizie majoră care l-a vizat direct pe fiul său.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar...
Planul a fost dezvăluit: părțile bătuseră palma! Aleksei Navalnîi a murit cu doar câteva zile înainte ca totul să se schimbe
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un...
Cine sunt românii care ar putea primi facturi mai mici la curent. Un milion de persoane ar putea beneficia de o nouă măsură
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința...
Zeci de arme și peste 2.500 de cartușe au fost găsite în locuința lui Alain Delon. Actorul nu deține permis de port-armă
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Lumea s-a înghesuit pentru pomană
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Tragedie uriașă în muzica românească. Găsit mort, la doar 31 de ani
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Cât a costat înmormântarea Mioarei Roman. Pachetele împărțite la cimitir, pline cu delicatese
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două...
Florin Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul de Cristina. Cei doi au împreună două fetiţe: „Dumnezeu e sus și vede!”
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi