Fotbal international

Răsturnare de situație în cazul lui Fernando Varela! Ce decizie a luat fundașul lui Răzvan Lucescu

24.04.2019 | 13:33
Rasturnare de situatie in cazul lui Fernando Varela Ce decizie a luat fundasul lui Razvan Lucescu

Fundașul echipei PAOK Salonic, Fernando Varela, a luat decizia de a rămâne la formația pregătită de Răzvan Lucescu, deși presa elenă a scris că el nu a acceptat prelungirea contractului oferit de patronul Ivan Savvidis. Înțelegerea dintre internaționalul din Insulele Capului verde și noua campioană a Greciei expiră în această vară.

Fernando Varela a decis să-l ajute pe Răzvan Lucescu în Champions League

Fostul jucător de la FCSB a avut un salariu de 500.000 la PAOK Salonic, iar la ultimele negocieri a cerut de trei ori mai mult, în condițiile în care Ivan Savvidis îi oferise un venit anual de un milion de euro. Varela ar fi refuzat și imediat au apărut informații că este dorit în China, Statele Unite ale Americii și Arabia Saudită și ar fi tentat să de curs unei oferte importante din fotbalul asiatic.

Însă, digisport.ro anunță o răsturnare de situație, Fernando Varela luând încele din urmă decizia de a rămâne la PAOK Salonic pentru a-l ajuta pe antrenorul Răzvan Lucescu în campania de Champions League. Fundașul din Insulele Caapului Verde și-ar fi dat seama că a plusat prea mult la negocieri și pare dispus acum să accepte oferta făcută de patronul Ivan Savvidis.

Fernando Varela sărbătorind titlul câștigat în Grecia cu PAOK Salonic
Fernando Varela sărbătorind titlul câștigat în Grecia cu PAOK Salonic

Probleme cu agentul lui Varela

Informațiile sunt că Fernando Varela și oficialii campioanei Greciei au ajuns deja la un acord pentru prelungirea înțelegerii, dar acest lucru nu a fost oficializat din cauza unui comision pe care ar trebui să îl primească agentul fotbalistului. Totul e însă doar o chestiune de timp până când PAOK Salonic va anunța marea veste.

La mijlocul lunii februarie, Răzvan  Lucescu i-a cerut patronului Ivan Savvidis să facă tot posibilul pentru a-i prelungi contractul lui Fernando Varela. PAOK Salonic a cucerit în weekend titlul de campioană după o pauză de 34 de ani, acesta fiin primul titlu din cariera de antrenor a lui Răzvan Lucescu.