Fotbal intern

Răsturnare de situație în cazul lui Ivan Martic: „Sunt sub contract cu U Craiova. Nu am semnat cu CFR Cluj”

23.03.2020 | 13:48
Rasturnare de situatie in cazul lui Ivan Martic Sunt sub contract cu U Craiova Nu am semnat cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Ivan Martic a anunțat, printr-un mesaj postat pe contul personal de Facebook, că nu și-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova, iar zvonurile conform cărora ar fi semnat cu CFR Cluj, lansate de Gică Craioveanu, sunt false.

Ivan Martic nu a a reziliat contractul cu Universitatea Craiova

Gică Craioveanu a susprins în momentul în care a anunțat că CFR Cluj a mai dat o lovitură rivalelor la titlu din Liga 1, transferul lui Ivan Martic de la Craiova, după ce reușise să îl aconteze și pe Cristi Bălgrădean, portarul de la FCSB, pentru sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

Ivan Martic, fundașul dreapta al celor de la Universitatea Craiova, a dezmințit declarațiile lui Craioveanu, susținând că nu a reziliat contractul cu formația din Bănie, iar despre o înțelegere semnată cu CFR Cluj nu poate fi vorba, cel puțin deocamdată.

În urma ultimelor evenimente vizavi de situația mea contractuală cu Universitatea Craiova, dar și de alte aspecte foarte importante, este de datoria mea să clarific următoarele aspecte:

ADVERTISEMENT

1. Eu sunt sub contract cu Universitatea Craiova în acest moment, respect clubul, toți suporterii și îi asigur de faptul că din prima zi în care am îmbrăcat tricoul alb-albastru am fost loial 100% și așa voi fi mereu.

2. Zvonurile conform cărora aș fi semnat pe ascuns vreun contract cu CFR Cluj sunt total neadevărate, fiindcă nu s-a pus niciodată problema unei astfel de mutări.

ADVERTISEMENT

3. Până în acest moment nu am reziliat contractul cu Universitatea Craiova.
Da, este adevărat că-mi expiră contractul în această vara însă nu am luat pana în acest moment nicio decizie pentru viitorul meu. Se poate întâmpla orice și decizia o voi lua gândindu-mă la ce este mai bine pentru mine și familia mea.

4. M-a durut foarte tare să citesc atâtea mesaje negative primite. Am învățat ce înseamnă spiritul Universității, suporterii, istoria și de fiecare dată când am intrat pe teren am dat totul.

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și susținere. Și nu uitați, în acest moment, cel mai important este ca toți să stăm acasă cu familiile noastre pentru că avem o bătălie extrem de importantă cu această pandemie. Vom învinge!”, se arată pe contul de Facebook al lui Ivan Martic.

Din 2017 la Craiova

Ivan Martic a semnat cu Universitatea Craiova în august 2017 un contract valabil trei sezoane, care va expira în această vară.

În sezonul 2019 – 2020, fundaș dreapta elvețian a evoluat în 22 de partide în tricoul alb-albastru în toate competițiile, fiind de mai multe ori, în campionat, rezerva lui Ștefan Vlădoiu, fotbalist eligibil pentru regula U21.

ADVERTISEMENT