Life

Răsturnare de situație în cazul morții fostului soț al Oanei Cuzino: “Nimic nu este adevărat din ce s-a scris”

Răsturnare de situație în cazul fostului soț al Oanei Cuzino, Yoav Shtern, care s-a stins din viață pe 27 aprilie, la spital, în urma unui accident casnic.
28.04.2022 | 13:17
Rasturnare de situatie in cazul mortii fostului sot al Oanei Cuzino Nimic nu este adevarat din ce sa scris
Răsturnare de situație în cazul morții fostului soț al Oanei Cuzino. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au apărut mai multe informații despre cazul morții fostului soț al Oanei Cuzino, care ar fi decedat în urma unui accident casnic. Inițial, în presă s-a scris că acesta a murit la Spitalul Universitar de Urgență Elias, lucru care a fost infirmat de către purtătorul de cuvânt al unității medicale.

Răsturnare de situație în cazul morții fostului soț al Oanei Cuzino

Yoav Stern nu a murit la Spitalul Elias, așa cum s-a scris pe parcursul zilei de miercuri, 27 aprilie.

ADVERTISEMENT

Afaceristul ar fi fost transferat, în secret, în Israel, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului din Capitală. Acesta susține că informațiile apărute în presă nu sunt adevărate. Milionarul a fost transferat joi, însă mai multe detalii nu pot fi făcute publice.

“A fost transferat de joi de la noi de la Ellias în Israel. Nu este adevărat că a murit la noi. Nu avem legătură cu familia. Mai multe nu vă putem spune.

ADVERTISEMENT

Dacă apar informaţii, noi vom da un comunicat de presă pentru toată lumea. Nimic nu este adevărat din ce s-a scris în presă.”, a fost mesajul purtătorului de cuvânt de la Spitalul Elias, notează spynews.ro.

Yoav Stern a fost în comă timp de câteva zile înainte să-și piardă viața. Afaceristul a ajuns în stare critică la spital după ce ar fi suferit un accident chiar în curtea imobilului în care locuia.

ADVERTISEMENT

Milionarul avea hemoragie cerebrală, două fracturi craniene și contuzii la plămâni. Rănile au fost foarte gravă, iar autoritățile competente au ajuns la concluzia că acesta a căzut de la înălțime, în curtea casei sale. Yoav Stern ar fi căzut într-un spațiu adânc de aproximativ un metru, fiind găsit lângă o scară.

Omul de afaceri originar din Israel a fost căsătorit cu Oana Cuzino timp de 12 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2002, iar în 2014 au decis să divorțeze.

ADVERTISEMENT

Acesta avea o avere impresionantă, dat fiind faptul că Oana Cuzino a primit, la partaj, 33 de hectare de teren lângă București de la fostul soț, în valoare de 8 milioane de euro.

ADVERTISEMENT