Sport

Răsturnare de situație în cazul noului agent al lui Ianis Stoica: „Din ce știu nu s-a întors la Anamaria Prodan”

Ianis Stoica (19 ani) nu este impresariat de Anamaria Prodan conform spuselor lui Victor Becali, ci de Liubliana Nedelcu.
22.09.2022 | 16:16
Rasturnare de situatie in cazul noului agent al lui Ianis Stoica Din ce stiu nu sa intors la Anamaria Prodan
Ianis Stoica a rămas pe bancă în ultimele 4 meciuri ale FCSB. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Ianis Stoica se află într-o scădere mare de formă la FCSB, la fel ca Octavian Popescu, iar Victor Becali a dezvăluit cum i-a cerut jucătorul să rezilieze contractul cu firma sa de impresariat.

Victor Becali, detalii despre oferta din Franța a lui Ianis Stoica: „Ar fi vrut să plece”

Fostul impresar al lui Ianis Stoica nu consideră că este de vină pentru decăderea atacantului FCSB, iar faptul că a semnat un contract de impresariere cu firma sa nu e o garanție pentru succesul fotbalistului: „Noi îi spunem unui jucător că atunci când semnează cu firma că nu e rezolvat din punct de vedere al carierei sportive. Noi doar îl promovăm și îl propunem. Nu înseamnă că dacă a semnat e gata viața lui și va pleca într-o lună”, a spus Victor Becali pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Victor Becali a dezvăluit că Ianis Stoica nu este impresariat de Anamaria Prodan, ci de un alt agent FIFA: „Din ce știu eu Ianis nu s-a întors la Anamaria Prodan. Din ce știu s-a dus la Liubliana Nedelcu”.

Gigi Becali a declarat că a primit o ofertă din Franța pentru Ianis Stoica, care își dorea să plece de la FCSB, lucru confirmat și de Victor Becali: „Eu am înțeles că a existat o ofertă din Franța de vreo 200-300 de mii de euro și de acolo ar fi vrut să plece. Știam că pretențiile FCSB-ului sunt altele”.

ADVERTISEMENT

Cum a vrut Ianis Stoica să rezilieze contractul cu Victor Becali: „I-a cerut unui băiat să reziliem pe la 10 noaptea!”

Ianis Stoica a decis să își încheie contractul de impresariat cu Victor Becali, iar agentul a explicat cum s-au întâmplat lucrurile: „I-a cerut unui băiat din firmă pe la 10 noaptea să reziliem. I-am zis să vină a doua zi și am încheiat. La revedere!

Cu noi n-avea nicio clauză. Sunt amic cu tatăl lui, dar trebuie să recunosc că nu a avut evoluții senzaționale la FCSB”, a mai spus Victor Becali pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Victor Becali, explicații și pentru decăderea lui Octavian Popescu: „Prea multă presiune pe el, poate și faptul că a fost căpitan”

Victor Becali a vorbit și despre scăderea uriașă de formă a lui Octavian Popescu, care nu a reușit să marcheze niciun gol în 17 meciuri în acest sezon: „Tinerii la vârsta lor pot avea fluctuații. Poate și prea multă presiune pe el, poate și faptul că a fost căpitan a pus presiune pe el.

La o echipă cum e FCSB la care ești tot timpul sub presiune, mai ales acum când sunt și într-o situație mai delicată în campionat, unde nu prea are puncte. Nu putem face o comparație cu un alt jucător care să zicem că e ieșit din formă. 

ADVERTISEMENT

Sunt jucători care pot duce presiunea și jucători care nu o pot duce. E un băiat talentat, care a avut un sezon trecut foarte bun. Trece printr-o perioadă pe care sunt convins că o va depăși. Presiunea e foarte mare. Au fost mulți jucători care au avut fluctuații de formă și e normal la vârsta lui. Nu e o cădere numai a lui. E o cădere a echipei. Nu joci tenis (n.r. – să te descurci singur)”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,87 este cota pentru ”1 solist și sub 4,5 goluri” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT