Life

Răsturnare de situație în cuplul Kim Kardashian-Pete Davidson. Kanye West se opune vehement relației

Cuplul Kim Kardashian-Pete Davidson ar avea zilele numărate și asta deoarece soțul vedetei, Kanye West, se opune acestei povești de iubire.
05.11.2021 | 16:44
Rasturnare de situatie in cuplul Kim KardashianPete Davidson Kanye West se opune vehement relatiei
Kanye West o vrea înapoi pe Kim Kardashian, după ce vedeta a început o relație cu Pete Davidson. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cea mai nouă și neașteptată relație din showbiz-ul american se lovește de o problemă care ia prin surprindere pe toată lumea. Kanye West nu e de acord cu noua cucerire a soției sale, Kim Kardashian, celebrul comediant Pete Davidson.

Rapperul american care este în plin proces de divorț de soția sa a mărturisit că el o consideră în continuare femeia lui și că niciunul dintre copii nu ar accepta un alt tată.

ADVERTISEMENT

Declarația artistului a venit ca o undă de șoc în viața brunetei, care a încercat să țină secretă relația cu umoristul de la Saturday Night Live.

Telenovela Kim Kardashian-Kanye West, un nou episod după ce bruneta a început să umble cu Pete Davidson

Cu alte cuvinte, încurcate mai sunt căile iubirii în lumea vedetelor! După ce s-au bălăcărit public și au confirmat că relația lor nu mai are sorți de izbândă, Kanye West dă o lovitură fatală relației pe care soția lui a început-o de puțin timp cu Pete Davidson.

ADVERTISEMENT

E drept că declarațiile lui Kanye din interviul apărut acum au fost făcute acum o lună, dar ele reflectă în mod evident intenția reală a artistului față de povestea trăită cu încă soția lui, cel puțin în acte.

În interviul despre care scrie PageSix, Kanye a criticat fix producția SNL, unde Pete lucrează, pentru felul în care a portretizat despărțirea sa de Kimberly.

ADVERTISEMENT

„Vreau să fim împreună”

„Nu este o glumă pentru mine. Copiii mei vor ca părinții lor să rămână împreună. Vreau să fim împreună”, a spus Kanye la „Drink champs” de la Revolt TV.

Publicația PageSix a scris pentru prima oară despre divorțul dintre Kim și Kanye, în luna ianuarie a acestui an, însă pe pacursul lunilor, cei doi artiști și-au nuanțat pozițiile beligerante ale unuia la adresa celuilalt.

ADVERTISEMENT

Kim Kardashian și Kanye West au împreună patru copii și s-au separat după o căsnicie de 7 ani. Cei doi îi au pe North, 8 ani, Saint, 5, Chicago, 3 ani, respectiv Psalm, în vârstă de 2 anișori.

Rămâne de văzut ce reacție va avea Kimberly, după ultimele declarații făcute de rapper și cum se va încheia, dacă se va termina vreodată, această soap-opera din ce în ce mai captivantă pentru publicul larg. Până una, alta, Kim pare mai decisă ca niciodată să nu se mai întoarcă la cântăreț.

ADVERTISEMENT