Life

Răsturnare de situație în divorțul Ancăi Neacșu. Judecătorii au respins cererea. Avocatul Adrian Cuculis a explicat motivele

Anca Neacșu nu este o femeie liberă, așa cum se considera în urmă cu o săptămână. Instanța de judecată i-a respins cererea de divorț.
29.09.2022 | 15:16
Rasturnare de situatie in divortul Ancai Neacsu Judecatorii au respins cererea  Avocatul Adrian Cuculis a explicat motivele
Anca Neacșu nu a divorțat. Adrian Cuculis a explicat ce judecătorii au respins cererea. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ o săptămână, Anca Neacșu ieșea cu lacrimi în ochi din sala de judecată și spunea că este oficial o femeie liberă, după 10 ani de căsătorie. Era o chestiune de zile până când decizia autorităților să fie pronunțată, dar acestea au respins cererea de încheiere a căsătoriei. Avocatul Adrian Cuculis a oferit și explicația.

Cererea de divorț a Ancăi Neacșu a fost respinsă de judecători. Fosta solistă de la A.S.I.A este căsătorită încă

În luna iunie a acestui an, Anca Neacșu, fosta solistă a trupei A.S.I.A, a confirmat pentru FANATIK faptul că divorțează de soțul său turc, Serkan Yaman. La momentul respectiv, solista declara că decizia a fost una de comun acord.

ADVERTISEMENT

În urmă cu aproximativ o săptămână, Anca Neacșu s-a prezentat în fața judecătorilor. Soțul său a refuzat să participe și nici măcar nu și-a trimis avocații să-l reprezinte, invocând motive medicale.

Totuși, la ieșirea din tribunal, Anca Neacșu, cu lacrimi în ochi, se considera o femeie liberă. După 10 ani de căsnicie, aștepta doar decizia oficială a autorităților.

ADVERTISEMENT

„Am terminat. Da (n.r sunt o femeie liberă) (…) Zilele următoare urmează câteva formalități”, susținea Anca Neacșu pentru Antena Stars. 

„Hotărârea va fi pronunțată, dar noi credem că da, este o femeie liberă”, a completat și avocata artistei.

ADVERTISEMENT

Totuși, judecătorii au respins cererea de încheiere a căsătoriei depusă de Anca Neacșu, iar avocatul Adrian Cuculis a explicat care sunt motivele care pot sta la baza acestei decizii.

„Instanța de judecată a considerat că această căsătorie trebuie să meargă mai departe”

Astfel, avocatul a menționat că există puține cazuri, cum este cel al Ancăi Neacșu și al soțului său, în care părțile implicate nu pot susține cu dovezi clare dorința de încheiere a căsătoriei. Atunci când nu este vorba despre violență fizică, infidelitate sau alte lucruri asemenea, procesul devine mai dificil.

ADVERTISEMENT

„Există și situații, puține, rare, dar există, când nu poți să scapi de celălalt. Atunci când ai o pretenție față de celălalt și spui: ‘Ok, vreau să divorțez, dar tu ești de vină!’. Asta s-a și întâmplat, lucrurile sunt foarte clare. Avem un reclamant și un pârât.

În momentul în care nu faci dovada că acea căsătorie trebuie desfăcută din mai multe pricini. Spre exemplu, neînțelegerea dintre soț și soție, o situație care ține de infidelitate, violență în familie sau orice ar fi, nici nu mai contează. Dacă nu reușești să faci dovada asta și ești reclamant, bineînțeles că instanța de judecată nu poate dispune desfacerea căsătoriei în condițiile respective.

Atunci, în puține cazuri, acesta este unul din acele puține cazuri, instanța de judecată a considerat că această căsătorie trebuie să meargă mai departe. Vorbim despre un proces foarte mic atunci când faci o cerere de desfacere a căsătoriei. Părțile fie fac dovezi că într-adevăr acolo discutăm de o situație în care unul dintre ei este vinovat, dar aici se pare că nu au reușit să facă dovada respectivă”, a explicat Adrian Cuculis pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT
Tags: