Life

Răsturnare de situație în divorțul Reghecampf – Prodan. Primele declarații după ce au ieșit din sala de judecată: “Ne dorim să încheiem acest circ”

Răsturnare de situație în divorțul Reghecampf - Prodan. Anamaria Prodan a făcut primele declarații după ce a ieșit din sala de judecată de la Judecătoria Buftea.
04.04.2022 | 15:04
Rasturnare de situatie in divortul Reghecampf  Prodan Primele declaratii dupa ce au iesit din sala de judecata Ne dorim sa incheiem acest circ
Răsturnare de situație în divorțul Reghecampf - Prodan. Impresara vrea să divorțeze la notar. Sursa foto: Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan a făcut primele declarații după ce a ieșit din sala de judecată, acolo unde ea și Laurențiu Reghecampf au fost prezenți pentru procesul de divorț.

Anamaria Prodan, primele declarații după ce a ieșit din sala de judecată

Impresara își dorește să se termine cât mai repede procesul de divorț. Vedeta și-ar dori să divorțeze la notar, însă Reghecampf nu își dorește același lucru din cauza partajului.

ADVERTISEMENT

„Am căutat o variantă să divorțăm la notar. Ne dorim să încheiem acest circ. El nu vrea să meargă la notar că știe că trebuie să vină partajul. (…) Nu prea mai are (n.r. avere), a cam împrăștiat-o.”, a declarat Anamaria Prodan la Antena Stars.

De asemenea, Anamaria Prodan a spus că toți copiii suferă în urma divorțului. Impresara a subliniat faptul că fostul ei soț nu și-a văzut copiii după atât de mult timp.

ADVERTISEMENT

„Toți copiii suferă, pentru că nu e normal să vii după atâta timp și să nu pui mâna pe ei.”, a adăugat impresara.

Laurențiu Reghecampf, susținut la tribunal de fiul său, Luca, și de iubita acestuia

Deși Anamaria Prodan a vorbit cu jurnaliștii după ieșirea din sala de judecată, Laurențiu Reghecampf a fost ceva mai discret. Antrenorul s-a urcat în mașină imediat după ce a ieșit din sală.

ADVERTISEMENT

Întrebat dacă și-a salutat copiii, Reghecampf a spus că da, dar că încă nu a discutat cu fosta parteneră. Luca, fiul antrenorului, a venit să-l susțină pe acesta la tribunal, în timp ce Sarah i-a fost alături mamei. Tânărul a venit însoțit de iubita lui.

Luca nu a mai venit să-și vadă surorile și nici pe Anamaria Prodan după ieșirea din sala de judecată, lucru care a făcut-o pe Sarah să izbucnească în lacrimi.

ADVERTISEMENT

Cei doi foști parteneri au fost nevoiți să se întâlnească față în față la Judecătoria Buftea, pentru cea de-a doua înfățișare în procesul de divorț.

La tribunal, Anamaria Prodan a ales o ținută complet neagră, care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Impresara a avut o atitudine fermă, așa cum este obișnuită, indiferent de situație.

ADVERTISEMENT