Fotbal intern

OFICIAL. Costel Enache este noul antrenor al lui Hermannstadt. FANATIK confirmat

17.06.2019 | 12:03
OFICIAL Costel Enache este noul antrenor al lui Hermannstadt FANATIK confirmat

UPDATE / Costel Enache a semnat cu Hermannstadt. Informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK a fost confirmată oficial de sibieni, care au anunţat oficial că noul antrenor al echipei este Costel Enache.


STIREA INITIALA 15 IUNIE / Vasile Miriuţă şi-a reziliat contractul cu Hermannstadt după ce i-a salvat pe sibieni de la retrogradare în barajul cu Universitatea Cluj de pe 9 şi 12 iunie. Noul antrenor al echipei din Liga 1 va fi Costel Enache, a aflat FANATIK în exclusivitate. Antrenorul s-a despărţit la sfârşitul sezonului de Astra, echipă preluată de Dan Alexa.

Costel Enache, noul antrenor de la Hermannstadt

Chiar dacă s-a vorbit constant în ultimele zile de o mutare la Universitatea Cluj, în locul lui Bogdan Lobonţ, demis după ratarea promovării, Costel Enache a decis să continue în Liga 1 după experienţa de la Astra Giurgiu. Tehnicianul nu a avut o relaţie bună cu patronul Ioan Niculae, între cei doi existând mai multe disensiuni în timpul sezonului recent încheiat.

Acum va colabora cu Iuliu Mureşan, unul dintre cei respectaţi conducători din fotbalul românesc, susţin sursele FANATIK. O altă variantă pentru banca tehnică a sibienilor a fost Antonio Conceicao, portughezul care a avut o primă parte excelentă în sezonul trecut la CFR Cluj. Totuşi, şefii lui Hermannstadt s-au răzgândit în ultimul moment, iar Costel Enache va semna în cel mai scurt timp la Sibiu.

Hermannstadt, meciuri la Sibiu abia din iarnă

Vasile Miriuţă a salvat echipa de la retrogradare în barajul cu U Cluj, 2-0 în deplasare şi 0-1 la Sibiu, dar a ales să plece în Ungaria. Totuşi, fostul antrenor a fost extrem de sigur că sezonul următor va fi unul în care echipa se va salva de la retrogradare fără baraj. Motivul? Hermannstadt are, în sfârşit, stadion la Sibiu şi va fi susţinută de fanii locali.”Uitaţi-vă la aceşti suporteri minunaţi, dacă jucam acasă tot sezonul ne salvam fără probleme. Aşa se va întâmpla la anul”, a răspuns entuziasmat Miriuţă după salvarea de la retrogradare.

Totuşi, sibienii au probleme în continuare şi, din informaţiile FANATIK, Hermannstadt va juca pe teren propriu din iarnă pentru că în următoarea perioadă se vor face lucrări la nocturnă şi la instalaţia de căldură. Hermannstadt a făcut deja un transfer pentru sezonul viitor, David Caiado de la Gaz Metan, anunţat în exclusivitate de FANATIK.

Tags: