Sport

Răsturnare de situaţie în telenovela Kylian Mbappe – PSG! Mama fotbalistului a rupt tăcerea: “Negociem”

A apărut o răsturnare de situaţie în telenovela Kylian Mbappe - PSG, la două zile după ce fotbalistul a anunţat că a vrut să plece în vară de la formaţia franceză.
06.10.2021 | 18:26
Rasturnare de situatie in telenovela Kylian Mbappe  PSG Mama fotbalistului a rupt tacerea Negociem
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe părea, după ultimele declaraţii date, tot mai aproape de Real Madrid, însă mama fotbalistului a rupt tăcerea şi a anunţat stadiul negocierilor pentru prelungirea contractului cu PSG. Totul după două zile în care jucătorul se arăta nemulţumit de tratamentul primit în vară, iar Florentino Perez lansase un mesaj cu subînţeles.

Mama lui Kylian Mbappe a dezvăluit stadiul negocierilor pentru prelungirea contractului cu PSG: “Lucrurile merg bine”

După interviurile acordate de Kylian Mbappe, pentru RMC şi L’Equipe, a venit rândul ca mama fotbalistului să vorbească. Fayza Lamari a anunţat că negocierile pentru prelungirea contractului cu PSG merg într-o direcţie bună.

ADVERTISEMENT

“În acest moment negociem prelungirea contractului cu PSG şi lucrurile merg bine. Am vorbit cu Leonardo lunea trecută. Un lucru este sigur, va da totul până la final ca să câştige Liga Campionilor.

Kylian trebuie să fie mulţumit. Dacă nu este mulţumit, e în stare să spună că se lasă. Ne-o spune de multe ori (n.r. râde). Totul este posibil cu Kylian”, a spus Fayza Lamari pentru Le Parisien.

ADVERTISEMENT

A vrut să plece în vară, dar a lăsat o uşă deschisă pentru PSG

Într-un interviu pentru RMC, Kylian Mbappe a anunţat că a vrut să plece în vară şi le-a transmis oficialilor această doleanţă. Cu toate acestea, atacantul a rămas la PSG, unde face parte dintr-o tripletă stelară cu Lionel Messi şi Neymar.

În declaraţia oferită, Kylian Mbappe a lăsat şi o portiţă deschisă pentru posibilitatea de a rămâne la PSG. Internaţionalul francez a susţinut că se simte fericit pe “Parc des Princes”, astfel că nu ar fi o surpriză dacă va juca la liderul din Ligue 1 şi în sezonul viitor.

ADVERTISEMENT

“Am cerut să plec pentru că din momentul în care am decis să nu semnez prelungirea, am vrut ca PSG să primească o sumă de transfer pentru a aduce un înlocuitor de calitate.

PSG este un club care mi-a oferit multe, am fost mereu fericit aici și încă sunt. Mi-am anunțat dorința de a pleca devreme, am vrut ca toți să acționăm matur, să ne strângem mâna.

ADVERTISEMENT

În final le-am spus că dacă nu vor să plec, voi rămâne. Nu am apreciat faptul că au spus ‘Vrea să plece în ultima săptămână a lunii august’. Este greșit, m-au făcut să mă simt ca un hoț. I-am informat de dorința mea devreme, la finalul lunii iulie”, a spus Kylian Mbappe în interviul pentru RMC.

Ce a spus Mauricio Pochettino despre tripleta pe care o are la PSG

Mauricio Pochettino a vorbit, la rândul lui, în această săptămână, iar unul dintre subiectele abordate a fost tripleta Messi-Neymar-Mbappe pe care o pregăteşte la PSG.

“Ce apreciază ei cel mai mult este spontaneitatea. Nu vor să caute ceva concret, ci mai degrabă ceva natural. Vor să reușească să clădească o relație bazată pe încredere, în care să își zică unul altuia în mod liber ce cred și viceversa. Sunt nume mari, dar performanța colectivă este ceea ce îți oferă șansa să câștigi”, a declarat antrenorul lui PSG.

ADVERTISEMENT