Life

Răsturnare de situație înainte de marea finală Survivor România. Zanni și-a ieșit din minți: „Ești un câine”

Scandal și amenințări la Survivor România 2024, chiar înainte de marea finală! Concurenții și-au aruncat cuvinte grele.
28.05.2024 | 14:45
Rasturnare de situatie inainte de marea finala Survivor Romania Zanni sia iesit din minti Esti un caine
Se încing spiritele la Survivor România 2024. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Se strâng rândurile și se ascut colții la Survivor România 2024. În săptămâna marii finale, scandalul din camp se intensifică, iar Zanni și Andrei Ciobanu continuă seria de jigniri și acuzații. S-a trecut chiar la amenințări.

Scandal uriaș la Survivor România 2024

Eliminarea lui TJ Miles de la Survivor România 2024 l-a făcut pe Zanni singurul fost Faimos rămas în cursa pentru marea finală. Rămas printre dușmanii Războinici, concurentul continuă atacurile asupra celor pe care îi consideră mai slabi decât el.

ADVERTISEMENT

Este și unul din motivele pentru care Iancu Sterp, a cărui familie de acasă se află, de asemenea, într-un conflict de proporții la momentul actual, a afirmat că regretă plecarea logodnicului Franciscăi.

„TJ poate chiar merita să fie aicea. L-am băgat la duel, nu aveam pe cine să bag. N-a venit să-mi reproșeze ceva. Nu s-a victimizat. Nu s-a făcut să mă simt… Nu mi-a transmis nicio energie proastă. A fost demn omul.

ADVERTISEMENT

S-a dus la duel demn, a plecat demn.  (…) Eu n-am nicio problemă. Numai să știe, că dacă face chestii din astea. Cu mine nu-i merge, cel puțin. Dacă tu încerci să faci mișelește și să ne calci pe coadă. Nu ne place”, a subliniat Iancu Sterp la Survivor România 2024, făcând referire la comportamentul lui Zanni.

„Zanni începe să fie din ce în mai agresiv”

Zanni a fost deranjat că în timpul duelului cu TJ, ceilalți au oferit sfaturi de pe margine. Astfel că nu a fost dispus să stea prea mult la discuții și nici nu s-a alăturat grupului atunci când mâncarea a fost gătită. De altfel, abia s-a atins de orezul și cartofii pregătiți de foștii Războinici.

ADVERTISEMENT

„Zanni începe să fie din ce în ce mai agresiv și nu înțeleg de ce face lucrul ăsta. Cred că acum, în ultimul moment ar trebui să fim mai buni și să nu se mai arătăm cu degetul unii pe alții.

A fost o noapte destul de neliniștită pentru că mi-a părut rău și îmi pare rău că a plecat TJ, un om extraordinar, un om bun. (…) Îmi doream foarte mult să câștige duelul”, a afirmat și Andrei Ciobanu la Survivor România 2024.

ADVERTISEMENT

„E un câine care dă din gură”

Zanni nu este deloc interesat de ceea ce se spun e despre el. Ba mai mult de atât, ține tunurile ațintite în direcția lui Andrei Ciobanu. Din nou, i-a aruncat acestuia cuvinte grele și a folosit o gamă largă de jigniri la adresa lui.

„Ei sunt mai mulți și își permit să-și bată joc și să se distreze pe seama mea și pe nervii mei. N-am energia necesară și nici dovezile să le arăt că e doar un rol, șarpe veninos. Că e doar un câine, nici măcar șarpe. Că și șarpele e mai inteligent. E un câine care dă din gură cum îi prieșete lui.

Ești cel mai spurcat la gură de aici. În consilii și ceremonii faci pe evlaviosul. Ești un spurcat la gură. În consilii răspunzi evlavios, când plecăm mă trimiți în… După consilii, înjurături și glume de nota 10. Răspunde Ciobanu la ele de… Eu sunt singurul real în consiliu. Sunt singurul care gândește cu voce tare”, l-a atacat Zanni pe colegul său de la Survivor România 2024.

Zanni și Andrei Ciobanu, rivali principali la Survivor România 2024

La masă, acolo unde a izbucnit conflictul, Andrei Ciobanu nu a vrut să răspundă focului cu foc. „Iar a apărut o nouă ceartă și iar a început cu jigniri. M-a făcut în toate felurile, nici nu mai știu în câte feluri mă face.

Cei șapte ani de-acasă m-au învățat niște chestii. După aia școala, facultatea, masterul…. Și toate astea pe care le-am făcut. Dar nu trebuie să jignești. Nu sunt evlavios, e adevărul”, a afirmat concurentul Survivor România 2024.

„Tu ai mâncat din resturile mele”

Zanni a izbucnit și l-a acuzat de falsitate de pe Andrei Ciobanu, despre care a spus că, atunci când camerele nu sunt îndreptate în direcția sa, are un cu totul alt comportament. S-a ajuns chiar în punctul l-a avertizat pe acesta că momentul în care să-și măsoare forțele va veni, la întoarcerea în țară.

A fost adus în discuție și momentul în care Ana Pal i-a spart nasul lui Andrei Ciobanu. Zanni a declarat că Războinicul de la Survivor România 2024 a meritat să fie lovit de către sportivă.

 „Ești o glumă proastă. Ești o glumă stupidă. Ce adevăr, mă, spurcatule? E golan, cel mai spurcat e golanul. Dar când ne vede lumea de acasă, nu mai e golan. Eu nu sunt agresiv. Lumea știe că sunt nebun. Am înțeles că joci un rol evlavios. Tu nu vrei să mă primești la masă și îți dai seama că e urât, la câtă mâncare ți-am dat.

Tu ai mâncat din resturile mele, din mâncarea mea. Celorlalți le place, pentru că eu sunt unul dintre capii care trebuie să fie în finală și certurile astea mie nu-mi fac bine. (…) Tu faci pe golanul cu mine când eu îmi pun sufletul pe tavă?

Păi ne golănim în Otopeni. Otopeni scrie pe tine. Ești un profesor. Meriți să o chem pe Ana Pal acuma să te rezolve. Ai zis că vrei să te bați cu mine acasă”, sunt afirmațiile făcute de Zanni la Survivor România 2024.

Zanni afirmă că nu este el cel  care a început scandalul de la Survivor România 2024

Din punctul de vedere al lui Andrei Ciobanu, Zanni îl consideră o amenințare, datorită parcursului său la Survivor România 2024. Însă, nu înțelege de ce concurentul este „atât de rău” cu el.

„De ce faci lucrurile astea? De ce le faci cu mine? Doar pentru că am fost un om cheie și tu ai niște frustrări că am rămas în competiție, te-ai luat de mine. Și acum, ia-tă, tu ești în postura mea. (…) Nu pot să-mi dau seama câtă răutate și cât venin există în băiatul ăsta.

Eu înțeleg că ai trăit greu, că n-ai avut o familie, că ai trăit la cămin, pe străzi, că te-ai bătut, dar asta nu e viața ta. Acasă, când o să ajungem, ne jucăm așa, un pic, să vedem forța. Dar eu cu bătaia….? Și acum el o dă că am zis să ne batem. Ești un mincinos, fals! Și lumea de acasă, vede!”, a subliniat Andrei Ciobanu la Survivor România 2024.

Pentru a-l speria, Zanni s-a ridicat de la masă și s-a așezat lângă Andrei Ciobanu, mărturisind că nu a avut niciodată intenția de a-l lovi. „M-am pus lângă el la masă doar să-i iau pulsul. Știe că nu aș sări niciodată la el, de-aia vorbește. Când mă apropii de el, tace. Și-a înghițit limba. Și-a schimbat tonul. Deși, niciodată nu m-aș coborî la nivelul ăla.

(…) Certurile astea. Ăla sublinia că eu sunt agresiv și ieri spunea că dacă îmi dă una, mă întoarce. El îmi spune că am o răutate și el nu voia să mă primească la masă. Eu care i-am dat de mâncare de 30 de ori”, a adăugat Zanni la Survivor România 2024.

Cine sunt primii concurenți care au intrat în finala Survivor România 2024

Deși Zanni l-a subestimat pe coechipierul său, acesta și-a câștigat jocul în semifinală. După un traseu greu, care a îmbinat strategia cu viteza, primii trei concurenți care au trecut în etapa următoare a concursului sunt: Zannidache, Andrei Ciobanu și Iancu Sterp.

Cei doi prieteni, Robert și Sorin Pușcașu, au ajuns la duel, ceea ce l-a făcut pe Moscalu să izbucnească în lacrimi la Survivor România 2024. „E greu. Când am intrat cu el pe traseu și vorbeam, m-am întors la el, m-a bufnit plânsul și m-am întors să mă vadă. Nu pot să explic. Și mă bucur că am sentimentele astea față de el. Dacă nu e fratele când ajung acasă, ce bătaie îi dau”, a fost reacția concurentului.

ADVERTISEMENT
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să...
Teodora Stoica a făcut top 3 cei mai petrecăreți jucători români: „Sper să nu mă urască!” + Antrenorul pe care îl admiră în secret: „N-am avut curaj să-i spun”
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care...
Cum puteți scăpa de „hormonul stresului” și grăsimea de pe burtă. Suplimentele care vă pot ajuta
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist cunoscut
"Luna roz" sau "Luna căpşunilor", fenomen rar pe 21 iunie 2024. Unde va fi vizibilă
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă:...
Destinul cumplit al milionarului care a ajuns falit şi a rămas fără casă: „A pierdut totul! Nici nu ştiu unde a dormit”
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A...
Wow, ce apariție!! Cum s-a pozat Ilinca Vandici în costum de baie. A spus 'stop joc' pe plajă! / FOTO
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
RĂSTURNARE privind ALEGERILE PREZIDENȚIALE! E bomba ZILEI
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut...
EXCLUSIV Povestea impresionantă a lui Alex, copilul bolnav de autism care l-a ținut de mână pe Bancu la Euro 2024."Sunt mândră de el. Îmi era teamă. Am fost a patra rezervă"
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Nadia Comăneci are un avion care-i poartă numele. Imagini rare cu aeronava
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama...
Bombă în showbiz! Zanni e într-o relație și se gândește la nuntă: „Mama copiilor mei va fi cea mai norocoasă”
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care...
Prințesa Kalina a Bulgariei, apariție controversată la Palatul Varna din Sofia. Tragedia care și-a pus amprenta asupra chipului ei
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a...
Cum a descoperit Christian Sabbagh că fiul său are autism. Soția sa a fost prima persoană care și-a dat seama: „O bună perioadă de timp nu mi-a zis”