Life

Răsturnare de situație la Chefi la Cuțite. Ce concurent a fost salvat de Florin Dumitrescu după eliminare

Răsturnare de situație la Chefi la Cuțite, după ce un concurent a fost eliminat. Florin Dumitrescu l-a salvat, iar acesta și-a putut continua parcursul în competiție.
09.06.2021 | 08:15
Rasturnare de situatie la Chefi la Cutite Ce concurent a fost salvat de Florin Dumitrescu dupa eliminare
ADVERTISEMENT

În ediția de marți seară Chefi la Cuțite a avut loc o răsturnare de situație după ce un concurent a fost salvat de la eliminare. Chef Florin Dumitrescu și-a folosit amuleta pentru a-l salva.

Duelul cu numărul 16 din sezonul 9 ar fi putut însemna o pierdere dureroasă pentru echipa albastră. Florin Dumitrescu a decis să apeleze la soluția salvatoare pentru concurentul său.

ADVERTISEMENT

După ce echipa lui Sorin Bontea a câștigat battle-ul, echipa albastră s-a duelat cu cea mov, suspansul fiind la cote maxime.

Răsturnare de situație la Chefi la Cuțite. Ce concurent a fost salvat de Florin Dumitrescu după eliminare

Florin Dumitrescu are patru concurenți în echipa lui, iar în ediția de aseară era foarte aproape să rămână fără unul dintre ei.

ADVERTISEMENT

Keed a avut farfuria cu cel mai mic punctaj. Tânărul a fost dezamăgit atunci când Irina Fodor a anunțat că el este cel care pleacă acasă.

Din fericire, Florin Dumitrescu nu a vrut să piardă un concurent atât de important și a decis să-și folosească amuleta pentru a-l salva.

ADVERTISEMENT

Juratul a ținut să-i mai acorde lui Keed o șansă, dat fiind faptul că a evoluat foarte mult în timpul concursului și nu ar fi trebuit să plece acasă atunci.

Preparatul său nu s-a ridicat la așteptările chefilor, însă Keed este „sufletul” echipei, după cum a recunoscut și Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

„La plating nasol, la gust nasol, dar tu, băiatule… am câștigat bomba pentru tine. Te-ai întors acasă! Keed a fost și este sufletul echipei. M-am gândit foarte serios la treaba asta”, a spus Florin Dumitrescu.

Și Cătălin Amarandei a fost trist atunci când a aflat că cel care pleacă este Keed. Cei doi au legat o prietenie strânsă, iar acesta a fost fericit să afle că tânărul rămâne în concurs.

„E parte din echipă. Îl văd ca pe un frate, nu ca pe un coleg de echipă”, a declarat Cătălin Amarandei.

Inițial, Florin Dumitrescu plănuise să folosească amuleta salvatoare în cazul în care Cătălin Amarandei, Ștefan Borleanu sau Florin Revesz ar fi fost eliminați.

Ulrerior, juratul a realizat că cei trei nu au nevoie de o amuletă, din moment ce sunt bucătari foarte buni. În acest moment, echipa albastră este formată din Keed, Florin Revesz, Ștefan Borleanu și Cătălin Amaradei.

ADVERTISEMENT