Fotbal intern

Răsturnare de situație la Dinamo! Leo Grozavu îi distruge pe șefii “câinilor” după ce mutarea a căzut: “N-am fost dorit de Negoiță!”

26.07.2019 | 19:06
Rasturnare de situatie la Dinamo Leo Grozavu ii distruge pe sefii cainilor dupa ce mutarea a cazut Nam fost dorit de Negoita

Leo Grozavu a fost aproape de a deveni noul antrenor de la Dinamo. Antrenorul în vârstă de 51 de ani a fost la hotelul Rin, deținut de Ionuț Negoiță, însă totul s-a întors la 180 de grade și tehnicianul a declarat că nu se mai pune problema să semneze cu echipa din Ştefan cel Mare.


UPDATE, ora 17:49. Leo Grozavu a declarat că în acest moment totul s-a încheiat și că nu mai există nicio șansă să fie antrenorul lui Dinamo: „M-a sunat Florin Prunea și mi-a spus că-i pare rău. Ei s-au grăbit. Așa se fac lucrurile în România, pe repede înainte. Trebuia să aștepte, să merg să văd meciul de la Cluj, să-mi fac o idee despre jucători. Pe unii nici nu-i cunosc. N-am fost dorit probabil de Ionuț Negoiță. Dar eu o să le demonstrez cândva celor care n-au avut încredere în mine și care s-au luat doar după ce au auzit că nu este așa și că eu eram un antrenor profesionist care veneam să ajut Dinamo. Dar nouă ne plac oamenii care se potrivesc zicalei asteia: „Afară e vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”. Îmi pare rău, dar în acest moment nu există nicio șansă să mai vin la Dinamo. Eu voiam un proiect serios, profesionist, nu să stau o lună la Dinamo. Că nu pot face minuni peste noapte cu un lot care nu-i format și nici pregătit de mine”, a declarat Leo Grozavu pentru doardinamo.ro.


UPDATE, ora 14:40. Răsturnare de situație la Dinamo! Negocierile dintre Leo Grozavu și club au intrat în impas. Deși ar fi ajuns la un acord de principiu, antrenorul și oficialii clubului nu s-au înțeles: “Am avut discuții cu cei de la Dinamo însă nu am ajuns la un numitor comun! Când ne-am despărțit am convenit că mai negociem și zilele următoare. Dar, acum nu am ajuns la niciun acord”, a declarat Grozavu pentru FANATIK.


UPDATE, ora 13:14. FANATIK a aflat că lui Leo Grozavu i s-ar fi propus un contract valabil doi ani. Salariul va fi de 9.000 de euro pe lună, iar obiectivul pentru acest sezon este calificarea în play-off, premiată cu un bonus consistent de 30.000 de euro. Dacă va rata play-off-ul, Grozavu va pleca la finalul acestui sezon. Dacă va fi dat afară și Dinamo va avea șanse matematice la play-off, Negoiță îi va plăti tot contractul.


Leo Grozavu negociază acum contractul cu Dinamo! Antrenorul se află la hotelul Rin al lui Ionuț Negoiță

Dinamo este în căutarea unui nou antrenor de luni după ce Eugen Neagoe a suferit un stop cardio-respirator chiar în timpul meciului cu Universitatea Craiova, pierdut de “câini” cu 0-2. După ce s-au vehiculat mai multe variante, oficialii dinamoviști l-au ales pe Leo Grozavu.

Managerul general al clubului, Florin Prunea, a recunoscut joi că Grozavu este o variantă și că discuțiile se vor purta în zilele următoare: ”Nu am vorbit cu Leo Grozavu, dar este un antrenor foarte bun. Am fost și coleg cu el. Vom vedea. Mi-ați dat o idee la care nu m-am gândit. Nu vă grăbiți să spuneți că va antrena în meciul cu CFR. Discutăm”

Chiar dacă va semna cu o zi înainte de meci, FANATIK a aflat că Leo Grozavu ar vrea să stea pe bancă în meciul cu CFR Cluj, de sâmbătă, de la ora 21:00. “Secundul” lui Neagoe, Sebi Moga, a susținut conferința de presă premergătoare meciului și, inițial, el trebuia să fie pe bancă și în meciul de la Cluj.

Leo Grozavu a jucat la Dinamo între 1992 și 1998. După ce s-a retras din activitatea de jucător a devenit antrenor, printre echipele pe care le-a pregătit fiind: U Cluj, FC Botoșani, Gaz Metan, Poli Timișoara sau Petrolul Ploiești. Tehnicianul în vârstă de 52 de ani este liber de contract din anul 2018 când s-a despărțit de Petrolul din cauza rezultatelor slabe.

Dinamo este la pământ după primele două etape din noul sezon al Ligii 1. “Câinii” sunt pe ultimul loc cu zero puncte după două etape și cu un golaveraj catastrofal 0-7. Sâmbătă, de la ora 21:00, “câinii” joacă pe terenul campioanei en-titre, CFR Cluj.