Răsturnare de situație la Dinamo! Anunţul făcut de cei din ADPD: “Stadionul se poate reconstrui! Spaţiul e liber de sarcini. Se poate face oricând”

Francisc Oprea   
în Dinamo
10/11/2019, 18:41
Răsturnare de situație la Dinamo! Anunţul făcut de cei din ADPD: “Stadionul se poate reconstrui! Spaţiul e liber de sarcini. Se poate face oricând” GALERIE FOTO
Stadionul din Ștefan cel Mare s-ar putea reconstrui. Sursă Foto: Sportpictures

Actorul Răzvan Oprea, fondatorul “Asociației Dinamoviști pentru Dinamo”, a anunțat că a intrat în posesia extractului cărții funciare a Parcului Sportiv Dinamo, prin care se atestă că există un spaţiu suficient în interiorul complexului din Șoseaua Ștefan cel Mare care este liber de sarcini. Concret, documentul arată că în incintă se poate construi fără probleme o nouă arenă. 

Răsturnare de situație în cazul stadionului Dinamo

“Asociația Dinamoviști pentru Dinamo” a lansat recent acțiunea prin care suporterii pot cotiza pentru cumpărarea clubului de la Ionuț Negoiță, iar acum Răzvan Oprea, membrul fondator al proiectului, anunță că și situația stadionului ar fi putut fi rezolvată. Concret, actorul declară că ADPD a intrat în posesia extractului de carte funciară (vezi toate pozele în galeria foto), iar actul atestă că în Șoseaua Ștefan cel Mare există spaţiu care este liber de sarcini. Concret, nu ar exista niciun impediment în constucţia unui stadion nou pentru Dinamo chiar în complex.

Terenul e liber de sarcini pe 13,6 hectare din Parcul Sportiv Dinamo. Stadionul se poate face oricând! Avem extrasul de carte funciară, am întrebat un expert în aşa ceva. Numai că momentan văd că nu se vrea să se facă stadionul. Văd că incapacitate la nivelul Ministerului sau al statului român“, a declarat Răzvan Oprea la Looksport.

Documentul publicat de ADPD. Sursă Foto: Facebook
Documentul publicat de ADPD. Sursă Foto: Facebook

Doar două stadioane vor fi gata pentru EURO

România va găzdui în vara anului viitor patru meciuri de la Campionatul European și antrenamentele echipelor ce vor juca în București. Dacă stadionul ce va găzdui meciurile oficiale a fost clar de la început, Arena Națională, stadioanele pe care echipele susțineau ședințele de pregătire urmau a fi reconstruite.

Inițial, Ghencea, Giulești, Ștefan cel Mare și Arcul de Triumf au fost cele patru arene care ar fi trebuit modernizate sau reconstruite pentru turneul final din vara anului viitor. Stadionul Dinamo a fost primul care a ieșit din calcule, din cauza problemelor administrative, iar recent, șeful firmei de construcții care se ocupă de lucrări, Cristi Erbașu, a anunțat că nici arena din Giulești nu va fi finalizată până în vara anului viitor.

Închide ×