Sport

Răsturnare de situație la FC Barcelona! Lionel Messi, pregătit să rămână pe ”Camp Nou”

Telenovela plecării lui Lionel Messi de la FC Barcelona pare că va ajunge la sfârşit, iar argentinianul va rămâne pe "Camp Nou".
22.05.2021 | 16:21
Rasturnare de situatie la FC Barcelona Lionel Messi pregatit sa ramana pe Camp Nou
ADVERTISEMENT

Lionel Messi le-a dat mari emoții fanilor și oficialilor Barcelonei. A amânat semnarea unui nou contract, și-a analizat cu minuțiozitate ofertele și, în cele din urmă, pare că a ales să rămână pe Camp Nou.

Potrivit jurnaliștilor de la postul TV beINSport, din Qatar, starul argentinian le-ar fi transmis șefilor clubului că este dispus să negocieze termenii unui nou angajament.

ADVERTISEMENT

Actualul contract al lui Lionel Messi cu Barca expiră la sfârșitul lunii viitoare și cele mai importante și puternice (din punct de vedere financiar) cluburi din Europa s-au întrecut în oferte pentru golgheterul de pe Camp Nou.

Josep Maria Bartomeu aproape l-a îndepărtat pe Messi de la Barcelona

Lionel Messi a avut o relație tensionată cu fostul președinte al grupării catalane, Josep Maria Bartomeu. Neînțelegerile dintre cei doi aproape că l-au îndepărtat pe argentinian de la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Realegerea în fruntea clubului a lui Joan Laporta a readus liniștea în vestiarul de pe Camp Nou. Șeful Barcelonei nu a ascuns faptul că principala lui preocupare este să-l convingă pe Messi să continue în blaugrana.

Primul pas a fost să-l convingă pe Kun Aguero să semneze cu Barca, iar coechipierul lui Messi de la echipa națională a Argentinei și-a dat acordul fiind dispus să reducă și pretențiile financiare pentru a evolua alături de căpitanul reprezentativei ”pumelor”.

ADVERTISEMENT

Transferul lui Aguero pare că a fost dovada pe care Messi o aștepta din partea lui Laporta, pentru a-i demonstra că este capabil să-i îndeplinească toate poftele.

Conform sursei citate, Messi nu a semnat, încă, noul acord, dar negocierile vor începe imediat după terminarea campionatului în Spania.

ADVERTISEMENT

De ce nu s-au pus Laporta și Messi la masa negocierilor

Lionel Messi este cel mai important jucător din istoria Barcelonei și pentru a-i confirma acest lucru, dacă mai era nevoie, președintele Joan Laporta i-a făcut o ofertă nebunească.

Laporta, prin intermediul tatălui fotbalistului, Jorge, i-ar fi propus golgheterului de pe Camp Nou un acord pe zece ani, urmând ca în momentul în care va agăța ghetele în cui să îndeplinească rolul de ambasador în Statele Unite ale Americii și să ocupe un post în organigrama clubului.

În acest moment, Laporta nu poate să-i facă o ofertă oficială lui Messi, din cauza auditului comandat în momentul în care a redevenit președintele clubului.

  • 80 de milioane de euro este cota de piață a lui Lionel Messi, conform transfermarkt
ADVERTISEMENT
Tags: