Life

Răsturnare de situație la Survivor România! Cine a câștigat imunitatea în ediția din 26 martie

26.03.2021 | 23:25
Rasturnare de situatie la Survivor Romania Cine a castigat imunitatea in editia din 26 martie
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație la Survivor România în jocul pentru imunitate din 26 martie! Faimoșii și Războinicii au făcut un spectacol de zile mari în Republica Dominicană până în ultima secundă!

Faimoșii au fost conduși cu 5-0 de către Războinici, însă s-au redresat imediat pe traseu. Au schimbat scorul radical la proba de ștafetă, ajungând la 9-9, iar în final i-au bătut pe cei din echipa albastră.

ADVERTISEMENT

Odată cu câștigarea meciului dificil, în tabăra Faimoșilor a apărut și pacea, căci Zanni s-a arătat dispus să o ia de la zero în ceea ce privește relația lui cu ceilalți, cel puțin deocamdată.

Faimoșii au câștigat jocul de imunitate la Survivor România în ediția din 26 martie

„Mi-am dat seama de când sunt la Survivor că sunt un tip elegant, cu sentimente.

Mă simt foarte bine,am avut multe emoții, am trăit la fel de la primul la ultimul punct. Sunt mândru de formația care suntem acum, suntem o echipă fericită și așa o să rămânem”, a declarat Zannidache după ce Faimoșii au câștigat imunitatea.

ADVERTISEMENT

„Sunt extrem de mândră de Zanni, i-am spus că am încredere în el. Sunt mândră de toată echipa, atunci când nu a reușit unul să aducă punct, au adus ceilalți. A fost un meci cu intensitate mare”, a declarat Ana Porgras la finalul probei.

Duminică are loc o nouă eliminare

În urma acestor rezultate, cei care vor face primii nominalizarea pentru eliminare sunt Războinicii, acolo unde în ultima perioadă lucrurile au mers bine, însă acest nou episod eliminatoriu s-ar putea să le perturbe din nou apele.

ADVERTISEMENT

Competiția Survivor România de la Kanal D se difuzează de joi până duminică. Sâmbătă și duminică au loc nominalizările pe care le fac concurenții în consiliile speciale, iar duminică se face și eliminarea.

Publicul votează prin SMS concurenții pe care îi protejează, existând câte un favorit din fiecare echipă. În ultimele săptămâni, pe primul loc la Faimoși s-a clasat Elena Marin, iar telespectatorii l-au preferat pentru locul întâi pe Albert Oprea dintre Războinici.

ADVERTISEMENT