Fotbal international

Răsturnare de situație: Neymar a pierdut procesul cu Barcelona și e obligat să plătească 6,7 milioane de euro

19.06.2020 | 15:22
Rasturnare de situatie Neymar a pierdut procesul cu Barcelona si e obligat sa plateasca 67 milioane de euro
ADVERTISEMENT

Încercarea lui Neymar de a primi 43.600.000 de euro daune de la Barcelona a eșuat, iar starul brazilian va trebui să plătească 6.700.000 de euro către fostul club.

De-a lungul timpului, Neymar și-a dat de trei ori în judecată fostul club, din cauza plăţilor care i-au fost impuse ca persoană fizică, pentru contractele fictive semnate cu ocazia transferului său de la Santos, în 2013.

ADVERTISEMENT

Primul proces intentat de brazilian a fost în 2018, după transferul său în Franța, la PSG.

Neymar a pierdut procesul cu FC Barcelona

Neymar a primit o veste proastă și anume că nu a câștiga procesul cu FC Barcelona, mai mult de atât, el va trebui să plătească 6.700.000 de euro către fostul club.

În 2018, Neymar a intentat primul proces împotriva catalanilor, cerând 28.600.000 de euro, bani care reprezentau a doua parte a primei sale de prelungire a contractului cu clubul spaniol, pe care urma să o primească înainte de a pleca la PSG.

ADVERTISEMENT

Vacanța de lux stricată de vestea proastă primită

Vestea i-a stricat vacanța de lux pe care și-a făcut-o în Saint Tropez, alături de fotomodele celebre. PSG a fost declarată campioană, ceva firesc pentru că la avansul avut şi la diferenţa de valoare existentă între parizieni şi restul echipelor, acesta ar fi fost deznodământul firesc şi dacă ar fi continuat sezonul.

Acum singurul obiectiv care îi menţine în priză pe oamenii lui Thomas Tuchel rămâne Champions League, unde sunt calificaţi în sferturile de finală.

ADVERTISEMENT

Neymar nu a fost singurul jucător de la PSG prezent pe plaja celei mai renumite staţiuni de vară din Franţa. Alături de el s-a aflat şi italianul Marco Verratti, însoţit de iubita sa, fotomodelul Jessica Aidi, precum şi fostul jucător argentinian Ezequiel Lavezzi, retras recent din activitate.

Jessica Aidi nu a fost singurul star feminin aflat în compania fotbaliştilor. Compatrioata lui Neymar, celebrul fotomodel brazilian Izabel Goulaurt, precum şi manechinul francez Cindy Bruna, au fost şi ele prezente.

ADVERTISEMENT
Tags: