Life

Răsturnare de situație pentru fratele lui Dani Mocanu, în procesul tentativei de omor. Ce au decis judecătorii la scurt timp după eliberare

Surpriză neplăcută pentru Dani Mocanu și fratele său, Nando, după ce acesta din urmă s-a bucurat de plasarea în arest la domiciliu, în procesul tentativei de omor.
25.11.2022 | 10:55
Rasturnare de situatie pentru fratele lui Dani Mocanu in procesul tentativei de omor Ce au decis judecatorii la scurt timp dupa eliberare
Dani Mocanu și fratele sau sunt acuzati de tentativă de omor, după ce au atacat un individ într-o benzinărie din Pitesti. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Problemele cu legea nu se opresc pentru frații Mocanu, după ce în această vară, alături de mai mulți indivizi, s-au năpustit asupra unui bărbat, într-o benzinărie din Pitești. Anterior, Dani Mocanu și Nando Mocanu au avut o altercație cu victima, iar acum sunt acuzați de tentativă de omor.

Nando, fratele lui Dani Mocanu, veste dură din partea judecătorilor, după ce credea că va sta în arest la domiciliu

De curând, Nando a primit o veste neplăcută din partea judecătorilor, care în aceste zile l-au lăsat în arest la domiciliu, asemeni lui Dani Mocanu. Nando a aflat că trebuie se reîntoarcă după gratii, la IPJ.

ADVERTISEMENT

Totul are loc după după ce Parchetul a făcut contestație măsurii inițiale de plasare din arest preventiv în arest la domiciliu, iar cererea a fost aprobată.

”Admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, împotriva încheierii din data de 17 noiembrie 2022, privind pe inculpatul MOCANU IONUŢ NANDO, în prezent aflat în stare de arest preventiv în cadrul Centrului de reţinere şi arestare preventivă – Inspectoratul De Poliţie Judeţean Argeş.

ADVERTISEMENT

Desfiinţează în parte încheierea criticată, cu privire la inculpatul Mocanu Ionuţ Nando şi rejudecând, constată legalitatea şi temeinicia măsurii arestării preventive dispusă cu privire la inculpatul Mocanu Ionuţ Nando, pe care o menţine, până la o nouă verificare, potrivit legii. Definitivă.

Pronunţată astăzi, 21 noiembrie 2022, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia contestatorului şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, în condiţiile art. 405 alin. 1 Cod de procedură penală”, au comunicat judecătorii, informează Spynews.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Dani Mocanu a băgat un bărbat în spital, după ce l-a lovit cu o bară metalică

Fraților Mocanu li se mai aduce și acuzația de tulburare a ordinii publice. Momentul când cei doi atacă bărbatul dintr-o benzinărie din Pitești a fost surprins de camerele video.

În imagini se vede cum, la un moment dat, Dani Mocanu îl ține pe rival, iar fratele său îl atacă cu o bară metalică. Victima a suferit o fractură de craniu, fiind lăsată la pământ, și a fost dusă la spital.

ADVERTISEMENT

După eveniment, Dani Mocanu și Nando au plecat în Napoli, Italia. La revenirea în țară, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă au fost așteptați de polițiști.

ADVERTISEMENT