Fotbal international

Răsturnare de situație pentru Sergio Ramos. Cu cine va semna căpitanul lui Real Madrid

26.02.2021 | 17:11
Rasturnare de situatie pentru Sergio Ramos Cu cine va semna capitanul lui Real Madrid
ADVERTISEMENT

Sergio Ramos, căpitanul lui Real Madrid și omul care a pus umărul la ultimele patru Ligi ale Campionilor câștigate de „galactici” ar fi foarte aproape să își prelungească înțelegerea cu spaniolii.

Deși presa iberică a susținut în ultimele luni că Ramos va semna cu PSG sau cu Manchester United, în condițiile în care nu reușește să se înțeleagă cu Florentino Peres, cele două părți sunt pe cale să rezolve situația.

ADVERTISEMENT

Relația dintre președintele formației de pe locul 2 din La Liga și Sergio Ramos continuă să fie una foarte bună, deși fundașul central nu a acceptat până acum propunerile de prelungire a contractului.

Răsturnare de situație pentru Sergio Ramos. Este aproape să semneze prelungirea

Marți, 23 februarie, Sergio Ramos și Florentino Perez s-au întâlnit înaintea partidei dintre Atalanta și Real Madrid. Proaspăt vindecat de coronavirus, președintele fostei campioane a Europei a vizitat lotul lui Zidane înaintea plecării în Italia.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Sergio Ramos nu a jucat la Bergamo, fiind accidentat, el a fost prezent la ședința cu Perez, iar Marca anunță că dialogul dintre el și președinte a fost una extrem de cordială și plină de respect.

Conform sursei citate, acesta este un semnal clar al faptului că Ramos se va înțelege în cel mai scurt timp cu cei din conducerea clubului de pe Santiago Bernabeu pentru a-și prelungi înțelegerea scadentă în această vară.

ADVERTISEMENT

Fundașul central și căpitanul „albilor” se află în plin proces de recuperare după o accidentare, însă staff-ul lui Zidane nu vrea să grăbească revenirea sa pe teren. Mai ales că Real Madrid se mișcă bine și în lipsa lui Ramos.

Pandemia de coronavirus, lovitură financiară pentru Ramos

Totuși, există speranțe ca apărătorul spaniol să revină pe teren la meciul retur cu Atalanta. Această partidă va avea loc în data de 16 martie, la Madrid și va începe de la scorul de 1-0 pentru Real.

ADVERTISEMENT

Conform presei din Spania, fiecare zi care trece și în care Ramos nu anunță că s-a înțeles cu altcineva reprezintă un argument în plus pentru rămânerea sa la Real. Discuțiile sunt tot mai bune, iar motivul amânării unui anunț oficial este unul simplu.

Pandemia de coronavirus a făcut ca lucrurile să fie mult mai dificile din punct de vedere financiar pentru toate marile cluburi ale Europei. Astfel, oferta Realului pentru Ramos a fost una care a ținut cont și de context.

Căpitanul „galacticilor” nu a fost tocmai mulțumit de sumele oferite, dar nu există alte formații care să îi poată oferi sume cu mult superioare. Tocmai de aceea, Ramos are toate șansele să accepte în cele din urmă propunerea galacticilor, mai ales că este atașat de club.

ADVERTISEMENT
Tags: