News

Răsturnare de situație privind demisia lui Tudorel Toader! O contrazice pe Viorica Dăncilă

17.04.2019 | 20:33
Rasturnare de situatie privind demisia lui Tudorel Toader O contrazice pe Viorica Dancila

Răsturnare de situație în privința demisiei lui Tudorel Toader. Încă minsitrul Justiției o contrazice pe Viorcia Dăncilă în privința demisiei sale. Acesta susține că nu i-a cerut părăsirea funcției pe care o ocupă. De asemenea, Tudorel Toader a postat, în cursul zilei de miercuri, un mesaj pe un site de socializare în care clarifică situația și își spune părerea despre declarațiile premierului României. “Astăzi o să am o discuție cu Tudorel Toader, vom vedea care va fi decizia”, a menționat Viorica Dăncilă în conferința de azi unde a declarat propunerile pentru miniștri.

Tudorel Toader susține că nu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă!

Ministrul Justiției afirmă faptul că nu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă. Premierul României a susținut astăzi o conferință în cadrul căreia a făcut propunerile pentru viitorii miniștri. Printre acestea s-au aflat și întrebările jurnaliștilor privind situația lui Tudorel Toader. De asemenea, premierul țării a mai menționat că “Tudorel Toader a vorbit că va face multe lucruri pe care nu le-a finalizat.”

“O simplă precizare! Eu nu i-am solicitat doamnei prim ministru nici un termen de gândire privind demisia, în condițiile în care domnia sa nu mi-a cerut demisia. A rămas că acest subiect va fi abordat mâine dimineață, la orele 09.30!”, a fost mesajul ministrului Justiției de pe un site de socializare.

Tudorel Toader susține că nu și-a cerut demisia.
Tudorel Toader susține că nu și-a cerut demisia. Acesta o contrazice pe Viorica Dăncilă

“Pentru ministerul Justiției nu am avut o propunere”

“Legat de nominalizări, în urma discuțiilor avute cu președintele partidului, candidatul nostru este Oana Florea, o colegă cu experiență care știe modul de lucru al Instituțiilor Europene. Pentru Ministerul Românilor de Pretutindeni, Liviu Brăiloiu.

Cunoaște deja problemele din diasporă și va găsi răspunsul multor probleme. Pentru ministerul Justiției nu am avut o propunere, am hotărât cu membrii ca propunerea PSD să fie Eugen Nicolicea. Tudorel Toader a vorbit că va face multe lucruri pe care nu le-a finalizat”, a declarat Viorica Dăncilă despre propunerile de miniștri.