Fotbal international

Răsturnare de situație! Șefii lui Genoa i-au propus lui Ionuț Radu prelungirea pe încă un an. EXCLUSIV

20.01.2020 | 23:09
Rasturnare de situatie Sefii lui Genoa iau propus lui Ionut Radu prelungirea pe inca un an EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Ionuț Radu este unul dintre cei mai promițători tineri fotbaliști ai României. Portarul român a fost înlocuit de Mattia Perin, împrumutat de la Juventus, însă prestația din meciul cu AS Roma (1-3) i-a înfuriat rău pe fanii „grifonilor”, care îl cer titular pe Radu. FANATIK a aflat că șefii lui Genoa i-au propus portarului român prelungirea înțelegerii pe încă un an, chiar dacă antrenorul Davide Nicola a declarat în urmă cu o săptămână că se bazează pe Mattia Perin. 

Genoa i-a propus lui Ionuț Radu prelungirea pe încă un an

Ionuț Radu este jucătorul lui Inter Milano, dar este împrumutat și în acest sezon la Genoa. Totuși, conducerea „grifonilor” își dorește să-i prelungească înțelegerea pentru încă un an portarului român, considerându-l unul dintre cei mai buni jucători ai echipei.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon din Serie A, Ionuț Radu s-a remarcat prin paradele sale, dar mai ales prin pasa de gol pe care a dat-o în victoria lui Genoa cu Fiorentina (2-1), acesta fiind inclus în clasamentul portarilor care au oferit cel puțin un assist, alături de Alisson Becker și Marc-Andre Ter Stegen.

  • 22 de ani a împlinit Ionuț Radu pe 28 mai

Fanii îl vor pe Ionuț Radu

La finalul meciului cu AS Roma, fanii lui Genoa au luat cu „asalt” rețelele de socializare, fiind nemulțumiți de prestația lui Mattia Perin și îl cer din nou titular în poartă pe Ionuț Radu. Suporterii au lăsat mai multe mesaje ironice la adresa conducerii și nu înțeleg de ce a fost adus la echipă portarul împrumutat de la Juventus.

ADVERTISEMENT

„Foarte bună afacere! Ați vrut să le faceți o favoare prietenilor voștri de la Juventus, luându-l pe Mattia Perin și punându-l imediat titular. Ionuț Radu este de 100.000 de ori mai bun decât acest „jalon”, care a fost pus titular doar pentru a fi valorificat în ochii șefilor clubului de care aparține?!”, a fost mesajul unui fan.

„Radu a fost cel mai bun din lotul lui Genoa, singurul care nu a trebuit să fie înlocuit, dar conducerea a făcut acest lucru.

ADVERTISEMENT

L-au adus pe Perin pentru a-l îndepărta pe român din poartă. Acum greșeala lui Perin de la golul 3 din meciul cu AS Roma, sper să vă dea de gândit.

De neînțeles ce se întâmplă la Genova”, a scris un alt suporter al „grifonilor”.

  • 15.000.000 de euro este cota de piață a lui Ionuț Radu, conform transfermarkt.com
Tags: