News

Răsturnare de situație. Șoferița care a ucis două fete în Capitală, în arest la domiciliu

09.03.2021 | 15:59
Rasturnare de situatie Soferita care a ucis doua fete in Capitala in arest la domiciliu
ADVERTISEMENT

Răsturnare de situație în cazul tragediei care a avut loc la finalul lunii februarie în cartierul Andronache. Șoferița care a accident mortal două fete a fost plasată în la domiciliu.

Marți, judecătorii au respins cererea procurorilor de a o aresta preventiv pe femeia care a provocat moartea a două fetițe, în București, la finalul lunii trecute. În schimb femeia a fost plasată în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT

Inițial, pe 2 martie, femeia de 56 de ani fusese plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Procurorii au făcut recurs și au obținut arestul la propria locuință.

Șoferița care a ucis două fete în cartierul Andronache, plasată în arest la domiciliu

Șoferița care a lovit mortal două fete în cartierul Andronache, pe 27 februarie, după ce s-a urcat băută la volan, a fost plasată în arest la domiciliu. În cursul acestei zile, judecătorii Tribunalului București au admis recursul procurorilor la decizia iniţială prin care femeia fusese plasată sub control judiciar.

ADVERTISEMENT

Procurorii au făcut recurs la decizia Judecătoriei Sectorului 2 prin care femeia a fost lăsată în libertate, afirmând că șoferița avea o alcoolemie de peste 0,80 g/l în sânge în momentul producerii accidentului, potrivit Digi24.

Vinovata tragediei din Capitală este acuzată de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

ADVERTISEMENT

Şoferiţa care a provocat cumplitul accident soldat cu moartea a două fete în cartierul Andronache din nordul Capitalei și-a recunoscut vina. Reținută inițial timp de 24 de ore pentru ucidere din culpă, aceasta le-a declarat anchetatorilor că s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice, deși inițial infirmase acuzația.

Două fetițe de 6 și 14 ani, ucise de femeie pe 27 februarie

Femeia în vârstă de 56 de ani a provocat un accident extrem de grav în Bucureşti, în ultimul weekend din februarie. Aceasta ar fi pierdut controlul vehiculului care a intrat într-un stâlp.

ADVERTISEMENT

Apoi, maşina a fost proiectată în gardul unei case lovind două fete. Acestea au fost transportate la Spitalul Grigore Alexandrescu, însă rănile provocate au fost prea grave. Este vorba de două fete în vârstă de 6, respectiv 14 ani.

După tragedie, femeia a declarat că nu a consumat băuturi alcoolice, însă a refuzat să fie testată cu aparatul etilotest, astfel încât i s-au prelevat probe biologice. Conform rezultatelor de la INML, femeia avea o alcoolemie de 0,80 g/l, la trei ore după producerea accidentului.

ADVERTISEMENT