Life

Răsturnare de situație! Steliana Sima și Gheorghe Turda s-au împăcat. Cum i-a ajutat Mirela Vaida

16.03.2021 | 19:20
Rasturnare de situatie Steliana Sima si Gheorghe Turda sau impacat Cum ia ajutat Mirela Vaida
Steliana Sima și Gheorghe Turda s-au împăcat. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou scandal a zguduit zilele acestea scena muzicii populare de la noi. Steliana Sima și Gheorghe Turda și-au aruncat cuvinte grele, dar acum pare că s-au împăcat.

Steliana Sima a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde i s-a cerut să îl caracterizeze pe colegul ei de breaslă folosind trei cuvinte. Spre uimirea celor din platou, artista a dat o replică usturătoare: “Este mincinos, îmbârligător și parșiv”.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cântăreața de muzică populară a povestit și ce probleme a avut cu Gheorghe Turda în trecut, atunci când cânta în Ansamblul Ciocârlia, care era condus chiar de către fostul general în rezervă.

Steliana Sima, atac dur la adresa colegului ei de breaslă

Artista l-a acuzat pe Gheorghe Turda că ar fi abuzat de funcția lui din Ansamblul Ciocârlia și ar fi băgat zâzanie între colege. Mai mult decât atât, mai susține că el nu a făcut altceva decât să țină de funcție, nefăcând niște schimbări pozitive în echipă.

ADVERTISEMENT

„Eram la Ansamblul Ciocârlia: eu, Mioara Velicu și Mioara Pitulice. Pe Mioara Velicu a făcut-o să plece până la urmă de acolo. El era șef și ne chema pe rând în birou. Îmi zicea mie: ‘vezi că alea două te vorbesc de rău, tu ești tânără, nu știi’. Ne îmbârliga. Apoi o cheamă pe Mioara. Și ei îi zicea la fel: ‘vezi că Sima nu ți-e prietenă!

Parșiv e că vrea să pară ceea ce nu e. Nu e cel imaculat, domnul general! E general în rezervă, a fost făcut după aceea, un fel de general. Știi cât m-a atacat cât am fost la Ciocârlia? Dacă îi spui acum, nu mai recunoaște. De ce nu a reabilitat el Rapsodia, că de acolo a mâncat? Aici a venit și și-a luat gradele. El trăiește din amintiri”, a afirmat Steliana Sima, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Steliana Sima și Gheorghe Turda s-au împăcat

Dacă în emisiunea lui Măruță s-a lăsat cu ceartă, se pare că în emisiunea Mirelei Vaida, Acces Direct, s-a lăsat cu… iertare! Prezentatoarea TV de la postul rival al ProTV i-a invitat pe cei doi artiști la o discuție civilizată, prin telefon. Spre marea ei surprindere, Steliana Sima și Gheorghe Turda au decis să se împace.

“Eu sunt un om care iartă, știu că stă bine cu partea financiară după ce s-a însurat feciorul. Aștept invitația din partea ei la un studio, să colaborăm”, a declarat Gheorghe Turda.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă au susținut inițial, prin telefon, că nu îi recomandă Mirelei Vaida să îi invite în aceeași emisiune pentru că vor sări scântei, se pare că s-au răzgândit. Mai mult decât atât, Steliana Sima chia a recunoscut că și-ar dori o colaborare pe plan profesional cu Gheorghe Turda.

ADVERTISEMENT
Tags: