News

Răsturnare totală de situație în cazul morții Raisei, fetița din Dolj. Mărturia tulburătoare a tatălui său. Când ar fi fost ucisă aceasta: ”Au găsit punctul slab”

Ies la iveală noi date și mărturii șocante în cazul morții Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Părinții micuței bănuiesc că cel care le-a ucis fiica a avut și un complice.
29.05.2024 | 21:25
Rasturnare totala de situatie in cazul mortii Raisei fetita din Dolj Marturia tulburatoare a tatalui sau Cand ar fi fost ucisa aceasta Au gasit punctul slab
Răsturnare totală de situație în cazul morții Raisei, fetița din Dolj Sursa foto: Observator/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Polițiștii din Dolj l-au reținut, miercuri, pe principalul suspect în cazul morții Raisei, fetița de doi ani și jumătate găsită fără suflare într-o râpă din Dolj.

Părinții Raisei cred că cel care le-a ucis fiica a avut un complice

Este vorba despre verișorul Raisei, un băiat de doar 15 ani, despre care părinții fetei ucise spun că nu a acționat singur.

ADVERTISEMENT

La scurt timp după ce fetița lor a fost găsită moartă într-o râpă din apropierea casei, părinții Raisei s-au întors din Spania.

Aceștia sunt împietriți de durere și spun că cel care le-a ucis copilul nu a acționat singur, ci a avut un complice care l-a ajutat să comită teribila faptă.

ADVERTISEMENT

“Au omorât-o și cât au încetat căutările cu dronele atunci au găsit punctul slab. Au căutat și acolo la stâlpul ăla s-a găsit un tricou galben.

S-a pus tricoul ăla de cineva că să poată să strângă poliția cu televiziunea că să poată să o arunce pe ea.

ADVERTISEMENT

I-o fi făcut ce i-o fi făcut, dar singur nu se poate aşa ceva. E complice ceva cu el. S-a găsit fetiţa pe unde au trecut zeci de oameni în căutare, au declarat părinții Raisei, potrivit observatornews.ro.

Polițiștii spun că la audieri, principalul suspect a fost extrem de incoerent în declarații. Din cauza problemelor de auz, adolescentul bănuit că și-ar fi ucis verișoara, a colaborat foarte greu cu autoritățile.

ADVERTISEMENT

Rudele spun că tânărul neagă acuzațiile care i se aduc, însă lângă trupul Raisei, a fost găsită o fâşie de material textil care se pare că i-ar aparține.

“Eu în ziua respectivă nu am fost acasă, eu am fost în oraș. L-am întrebat încotro a dispărut față, încotro a luat-o, și zice că nu a văzut, că i-a dat pâinea și a lăsat-o în curte și s-ar fi dus înspre animale”,  a declarat mama principalului suspect.

ADVERTISEMENT
Tags: