Raţ în Ştefan cel Mare? Ce decizie vor lua oficialii „câinilor roşii”

Eduard Popa   
in Dinamo
13/03/2018, 09:29
Raţ în Ştefan cel Mare? Ce decizie vor lua oficialii „câinilor roşii”

Răzvan Raţ se antrenează deja de aproape două săptămâni cu „câinii roşii”. Astfel, antrenorul Florin Bratu va trebui să dea un raport conducerii prin care să anunţe dacă Raţ mai este apt din punct de vedere fizic să ajute trupa alb-roşie în play-out. 

Potrivit Gazetei Sporturilor, Ionuţ Negoiţă le-a cerut colaboratorilor săi ca astăzi sau cel mai târziu miercuri să stabilească o şedinţă în care să se discute dacă Dinamo îl va semna sau nu pe fostul internaţional român. 

Raţ, concurenţă pentru Olteanu 

Dacă ar fi semnat fostul căpitan al naţionalei, ajuns acum la 36 de ani, i-ar face concurenţă lui Vlad Olteanu, singurul fundaş stângă din lotul actual al lui Dinamo. Mai mult, fotbalistul în vârstă de 21 de ani este reprofilat în compartimentul defensiv din mijlocaş de bandă, iar acest lucru s-a văzut în mai multe ocazii când acesta a avut mari ezitări în apărare. 

113 selecţii are Raţ la naţionala României 

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep în semifinale la WTA Cincinnati! S-au stabilit ora de start şi adversara!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×