ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Raţ, la un pas de transferul la Dinamo: “Recunosc negocierile!”

Răzvan Raţ, fundaşul lui Rayo Vallecano, nu a revenit în anturajul echipei naţionale din cauza unei duble accidentări pe care a suferit-o la piciorul drept. Fostul apărător al Rapidului a...
Autor: George Heisu | 04.10.2017 | 13:19
Raţ, la un pas de transferul la Dinamo:

Răzvan Raţ, fundaşul lui Rayo Vallecano, nu a revenit în anturajul echipei naţionale din cauza unei duble accidentări pe care a suferit-o la piciorul drept. Fostul apărător al Rapidului a vorbit despre convocarea lui Bogdan Lobonţ, numirea lui Cosmin Contra în funcţia de selecţioner şi revenirea lui în fotbalul românesc. Răzvan Raţ a confirmat interesul pe care l-a avut Dinamo să-l aducă în mandatul lui Contra.

ADVERTISEMENT

Bogdan Lobonţ a fost convocat surprinzător la echipa naţională, pentru “dubla” cu Kazahstan şi Danemarca, din preliminariile Cupei Mondiale 2018, deşi portarul celor de la AS Roma nu a mai evoluat într-un meci oficial din 2013. ”Mă bucur pentru el, sper să şi intre… să joace (râde). Şi eu sper din toată inima să ajute, sper să facă asta”, a spus Răzvan Raţ. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Raţ se va întoarce dar… după un timp

Fostul căpitan al ”tricolorilor” a vorbit şi despre situaţia sa la echipa naţională, pentru care a evoluat ultima dată la EURO 2016. ”Da, am avut o dublă accidentare. O primă accidentare la falanga de la degetele piciorului drept, apoi o fisură la degetul mare. Eu îmi doresc să joc aici, apoi dacă sunt convocat ar fi extraordinar. Ca să emiţi pretenţii, trebuie să joc aici. La echipa naţională vârsta nu ar trebui să fie un criteriu, ajută forma pe care o ai la vremea convocării”, a mai spus Raţ.

Apărătorul de 36 de ani a spus că au existat într-adevăr discuţii privind o revenire în fotbalul românesc, la Dinamo Bucureşti, sub mandatul lui Cosmin Contra. ”Am fost în discuţii, de ce să vă ascund, n-aş fi exclus întoarcerea casă, doar că nu a fost să fie, am declarat că o să încerc cât mai mult posibil să evoluez aici. M-am gândit să mă întorc în fotbalul de acasă, dar să mai treacă puţin timp”, a mai declarat fostul internaţional.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!