Fotbal intern

Abia acum s-a aflat! De ce n-a semnat Raţ cu Dinamo. S-a simţit umilit

Deşi s-a antrenat sub comanda lui Florin Bratu la Dinamo, Răzvan Raţ a decis să semneze cu o altă echipă din Liga 1 Betano.
25.03.2018 | 09:57
Abia acum s-a aflat! De ce n-a semnat Raţ cu Dinamo. S-a simţit umilit

Răzvan Raţ a fost foarte aproape de FC Dinamo Bucureşti, dar fotbalistul în vârstă de 36 de ani a semnat cu ACS Poli Timişoara un contract valabil până la finalul sezonului 2017-2018 din Liga 1 Betano – vezi aici detalii

Au existat negocieri între oficialii lui FC Dinamo Bucureşti şi Răzvan Raţ, dar motivul pentru care fundaşul a refuzat să semneze cu echipa pregătită de Florin Bratue ste uluitor. Conform spynews.ro, patronul formaţiei din “Ştefan cel Mare” i-a propus un salariu mult prea mic lui Raţ, acesta simţindu-se umilit de oficialul dinamovist.

5.000 de euro pe lună pentru Raţ

Mai exact, Ionuţ Negoiţă i-a propus lui Răzvan Raţ un contract valabil până în vară, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon, iar salariul pe care urma să-l încaseze dacă semna cu FC Dinamo Bucureşti era de 5.000 de euro pe lună. Fundaşul a considerat că suma este prea mică pentru valoarea sa, iar în cele din urmă a semnat cu ACS Politehnica Timişoara. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri