Raţ, out de la Rayo. “Dacă nu îmi găsesc echipă mă retrag!”

Daniel Vlad   
in Stiri sportive
01/02/2018, 11:32
Raţ, out de la Rayo. “Dacă nu îmi găsesc echipă mă retrag!”

Fostul căpitan al echipei naţionale al României, Răzvan Raţ şi-a reziliat contractul cu Rayo Vallecano, iar conducerea clubului din Secunda Division a anunţat joi dimineaţă, pe site-ul oficial, despărţirea de jucătorul român. VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO. Fundaşul stânga a ajuns pentru prima dată la Rayo în 2014, dar după şase luni a plecat în Grecia la Paok.

Totuşi, în 2015 fostul internaţional s-a întors la Rayo, acolo unde a rămas până la începutulul lunii februarie.  Răzvan Raţ a ieşit defintiv din circuitul echipei naţionale la începutul mandatului lui Daum, iar Cosmin Contra nu a dat nici el semne că doreşte să îl mai convace la lot pe jucătporul care a strâns 113 selecţii la echipa naţională.

“S-ar putea să mă retrag dacă nu îmi voi găsi echipă!”

Răzvan Raţ a comentat despărţirea de Rayo Vallecano şi a mărturisit că în cazul în care nu îli va mai găsi un alt angajament avantajos, atunci ia în calcul să se retragă. “Rezilierea contractului a fost făcută de comun acord. Acum voi aştepta să văd dacă mai apare vreo altă ofertă avantajoasă pentru mine, dacă nu, atunci s-ar putea să mă retrag. Voi închide biroul.

După ce îmi voi încheia activitatea de fotbalist voi vedea ce voi face pe viitor. Ori voi încerca ceva în management sportiv, dar încă nu ştiu. Trebuie să mă consult bine şi cu familia pentru a putea să vă dacă voi mai prinde un contract sau nu. La naţională nu ştiu dacă o să mai fiu convocat vreodară, dar nu şe ştie niciodată!”, a spus Raţ.

 

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali, pariu nebun! România joacă semifinala la următorul CM

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.