Cele mai citite

Raţ, out de la Rayo. “Dacă nu îmi găsesc echipă mă retrag!”

Răzvan Raţ şi-a reziliat contractul cu Rayo Vallecano şi anunţat că ia în calcul şi o retragere din activitatea de fotbalist dacă nu îşi va gâsi cât de repede un alt angajament.
01.02.2018 | 11:32
Raţ, out de la Rayo.

Fostul căpitan al echipei naţionale al României, Răzvan Raţ şi-a reziliat contractul cu Rayo Vallecano, iar conducerea clubului din Secunda Division a anunţat joi dimineaţă, pe site-ul oficial, despărţirea de jucătorul român. VEZI IMAGINI ÎN GALERIE FOTO. Fundaşul stânga a ajuns pentru prima dată la Rayo în 2014, dar după şase luni a plecat în Grecia la Paok.

Totuşi, în 2015 fostul internaţional s-a întors la Rayo, acolo unde a rămas până la începutulul lunii februarie.  Răzvan Raţ a ieşit defintiv din circuitul echipei naţionale la începutul mandatului lui Daum, iar Cosmin Contra nu a dat nici el semne că doreşte să îl mai convace la lot pe jucătporul care a strâns 113 selecţii la echipa naţională.

“S-ar putea să mă retrag dacă nu îmi voi găsi echipă!”

Răzvan Raţ a comentat despărţirea de Rayo Vallecano şi a mărturisit că în cazul în care nu îli va mai găsi un alt angajament avantajos, atunci ia în calcul să se retragă. “Rezilierea contractului a fost făcută de comun acord. Acum voi aştepta să văd dacă mai apare vreo altă ofertă avantajoasă pentru mine, dacă nu, atunci s-ar putea să mă retrag. Voi închide biroul.

După ce îmi voi încheia activitatea de fotbalist voi vedea ce voi face pe viitor. Ori voi încerca ceva în management sportiv, dar încă nu ştiu. Trebuie să mă consult bine şi cu familia pentru a putea să vă dacă voi mai prinde un contract sau nu. La naţională nu ştiu dacă o să mai fiu convocat vreodară, dar nu şe ştie niciodată!”, a spus Raţ.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri