Fotbal intern

VIDEO. Ratarea CAMPIONATULUI! Dinamo n-a marcat cu poarta goală

Ratare Dinamo VIDEO. Minutul 2 al meciului de la Ovidiu dintre Viitorul şi Dinamo a adus o fază care va putea fi egalată cu greu în topurile de la final de an pentru ratarea campionatului. Autorul...
31.07.2017 | 00:01
VIDEO Ratarea CAMPIONATULUI Dinamo na marcat cu poarta goala
ADVERTISEMENT

Ratare Dinamo VIDEO. Minutul 2 al meciului de la Ovidiu dintre Viitorul şi Dinamo a adus o fază care va putea fi egalată cu greu în topurile de la final de an pentru ratarea campionatului. Autorul ei este Valentin Costache, jucătorul de 19 ani care a fost promovat de Cosmin Contra la prima echipă în acest sezon. Fotbalistul crescut de “câinii roşii” a irosit o ocazie uluitoare.

În minutul doi al meciului, un fundaş al celor de la Viitorul a trimis balonul spre propriul portar. Tordai a alunecat, iar Valentin Costache s-a repezit cu instinctul unui atacant de rasă pentru a intercepta balonul (VEZI VIDEO) Instinctul despre care vorbeam s-a terminat însă odată cu preluarea balonului, una perfectă, care l-a făcut pe tânărul fotbalist al lui Dinamo să rămână cu toata poarta în faţă.

ADVERTISEMENT

Ratare Dinamo VIDEO. Rivaldinho şi-a pus mâinile în cap

Costache era în unghi de 45 de grade, la doar un metru de poartă. Tordai, goal-keeper-ul Viitorului era căzut la pământ, undeva în spate, în timp ce apărarea celor de la Viitorul nu mai avea cum să se replieze. În plus, Costache mai avea opţiunea mai elegantă, cea de a-i pasa lui Rivaldinho, care venise “în gura porţii” pentru a împinge mingea în poartă după o pasă a colegului său.

Numai că Valentin Costache a ales soluţia “egoistă”, care era şi cea mai la îndemână pentru un tânăr dornic de afirmare şi cu foame de performanţă, aşa cum l-a descris antrenorul Cosmin Contra pe jucătorul născut la Videle. Acesta nici nu s-a uitat la Rivaldinho, ci a dat cu sete la poartă. Numai că, surpriză! Mingea a lovit cu putere bara porţii, făcându-l pe brazilian să se prăbuşească pe gazon cu mâinile în cap.

ADVERTISEMENT

Ratare Dinamo VIDEO. Costache s-a revanşat în final

În finalul meciului însă, Costache s-a răzbunat. Puştiul lui Dinamo a scăpat din nou spre poarta celor de la Viitorul, de data asta într-o situaţie mult mai complicată decât cea din care a ratat în minutul 2. Numai că, de data asta, extrema lui Dinamo a avut o execuţie impecabilă, deşi avea un fundaş lângă el şi portarul în faţă! Costache a fentat că va pasa şi a împins mingea cu latul în colţul scurt pentru golul de 1-0.

Tags: