Fotbal international

Ratarea anului vine din Premier League! Matt Ritchie s-a făcut de râs în Burnley – Newcastle 1-2! Video

Autori: Catalin Oprea, Ionut Neamţu, Razvan Nicolae | 27.11.2018 | 08:12
Ratarea anului vine din Premier League

Ratarea anului vine din Premier League, de la meciul Burnley – Newcastle 1-2. Matt Ritchie a devenit cunoscut în întreaga lume fără voia sa, după ce nu a fost în stare să împingă balonul în poarta goală, cu toate că se afla la câţiva centimetri de buturi.

În minutul 50 al meciului Burnley – Newcastle 1-2, Matt Ritchie a avut oportunitatea să marcheze al treilea gol al echipei oaspete. Mijlocaşul ofensiv al formaţiei antrenate de Rafael Benitez a primit o pasă ideală, care l-a lăsat singur în faţa porţii, însă fotbalistul de 29 de ani a şutat pe lângă într-un moment în care fanii deja sărbătoreau golul.

Ratarea anului vine din Premier League, în ultimul meci al etapei

Ratarea anului a venit la ultimul meci al etapei a 13-a din Premier League, iar la finalul partidei, Matt Ritchie a explicat situaţia. “Nu ştiu, să fiu sincer chiar nu ştiu cum am putut rata. Am crezut că am marcat. Cred că deja sărbătoream înainte să şutez spre poartă. Sper ca faza asta să nu ajungă într-un top al ratărilor din Premier League”, a declarat Matt Ritchie după fluierul de final al meciului.

David Ginola, fost jucător al lui Newcastle United între 1995 şi 1997, a comentat situaţia. “Face parte din joc. Uneori se întâmplă lucruri care nu pot fi explicate. Poţi să realizezi lucruri măreţe sau să ratezi aşa. Nu o să uite niciodată acea fază. E bine că echipa lui a învins. Nu vreau să-mi imaginez ce s-ar fi întâmplat dacă Burnley egala sau obţinea victoria”, a susţinut David Ginola. Rafael Benitez, antrenorul lui Newcastle, a declarat la finalul meciului că vrea să revadă toată fază. “Trebuie să văd reluarea pentru că nu mi-a venit să cred. Acum putem să râdem pentru că am câştigat. Dacă nu obţineam victoria, am fi avut o discuţie serioasă cu el”, a precizat Rafa Benitez la conferinţa de presă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!