Sport

Ratarea obiectivelor face primele victime în Bănie. Vedeta la care renunță Universitatea Craiova

A început reconfigurarea lotului la Universitatea Craiova. Una dintre vedetele echipei lui Laurențiu Reghecampf a părăsit deja Bănia. Un alt fotbalist emblematic a anunțat și el că nu va continua în Oltenia.
16.05.2022 | 17:45
Ratarea obiectivelor face primele victime in Banie Vedeta la care renunta Universitatea Craiova
Lyes Houri nu va continua la Universitatea Craiova în sezonul viitor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a luptat pe ambele fronturi în competițiile interne, dar a ratat ambele obiective principale – titlul de campioană și Cupa României. Primii fotbaliștii și-au anunțat deja plecările.

Laurențiu Reghecampf a pierdut deja doi jucători

Ratarea obiectivelor a învolburat rău apele la Universitatea Craiova. Una dintre vedetele echipei pregătite de Laurențiu Reghecampf și unul dintre cei mai vechi jucători din Bănie au decis să nu mai continue la gruparea finanțată de Mihai Rotaru,

ADVERTISEMENT

Imediat după eșecul de duminică, de la Cluj, 1-2 cu CFR, finanțatorul Universității, Mihai Rotaru a decis să nu activeze clauza de transfer definitiv a francezului Lyes Houri, adus sub formă de împrumut de la Mol Fehervar, din Ungaria, anunță Prosport.

Mijlocașul de 26 de ani a avut evoluții excelente în prima parte a sezonului, dar o accidentare gravă l-a scos din circuit, Houri bifând ultimul meci în alb-albastru în decembrie anul trecut.

ADVERTISEMENT

Deși era unul dintre jucătorii în care Laurențiu Reghecampf credea foarte mult, patronul Rotaru a decis să-i permită fotbalistului să se întoarcă în Ungaria, chiar dacă împrumutul său U Craiova expiră abia la finalul lunii viitoare.

Pentru a-și asigura serviciile fotbalistului cotat la un milion de euro, Universitatea Craiova a achitat 100.000 de euro pentru împrumutul lui de la Mol Fehervar, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Oltenii aveau și o clauză de cumpărare definitivă de aproximativ 500.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Alex Mateiu pleacă și el

Un alt fotbalist emblematic pentru Universitatea Craiova, Alexandru Mateiu, a sistat și el negocierile pentru prelungirea angajamentului cu trupa lui Laurențiu Reghecampf.

Fotbalistul de 32 de ani este la legitimat la gruparea din Bănie din 2014, timp în care a bifat peste 200 de meciuri în toate competițiile, în tricoul alb-albastru.

ADVERTISEMENT

Mateiu a cerut un angajament nou, valabil pentru trei ani, în timp ce oficialii Universității i-au propus un contract pe un singur sezon. Nici la bonusul la semnătură nu s-au înțeles cele două părți, fotbalistul solicitând 50.000 de euro.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, Alexandru Mateiu este curtat intens de Sepsi Sfântu Gheorghe, formație care va juca finala Cupei României.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Farul Constanța: 1,52 este cota pentru ”1X rezultat final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT