Fotbal international

Ratarea serii în Champions League! Cum a putut trimite Timo Werner. Video

27.04.2021 | 22:47
Ratarea serii in Champions League Cum a putut trimite Timo Werner Video
ADVERTISEMENT

Timo Werner continuă să surprindă neplăcut la Chelsea prin ratările sale, iar atacantul german a avut o ocazie uriașă în deputul meciului cu Real Madrid

Fanii au luat cu asalt rețelele de socializare și se plâng de ratările incredibile ale lui Timo Werner, mai ales că germanul nu este la prima ratare de acest fel.

ADVERTISEMENT

Momentul s-a petrecut în minutul 10 al confruntării, Timo Werner șutând slab, iar Thibaut Courtois a avut timp să respingă mingea în corner.

Ratarea serii în Champions League vine de la Timo Werner

Timo Werner a avut o ocazie imensă în minutul 10 al partidei dintre Chelsea și Real Madrid, din prima manșă a semifinalelor Champions League. Atacantul venit de la RB Leipzig nu l-a putut învinge pe Thibaut Courtois din câțiva metri, portarul belgian respingând mingea în afara terenului.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, Chelsea a reușit să deschidă scorul în minutul 14, prin Christian Pulisic, însă Real Madrid a egalat în minutul 29, prin Karim Benzema.

Fanii lui Chelsea au luat cu asalt rețelele de socializare, unde și-au exprimat indignarea după ratarea lui Timo Werner, despre care spun că este „prea teribil pentru a fi iubit” de ei.

ADVERTISEMENT

„Cineva să-l accidenteze pe Werner!”

Un fan a fost acid la adresa lui Timo Werner și își dorește ca atacantul lui Chelsea să fie accidentat de adversari, pentru a ieși de pe teren: „Cineva să-l accidenteze pe Werner!”.

Reacția unui fan al lui Chelsea. Sursă foto: twitter.com
Reacția unui fan al lui Chelsea. Sursă foto: twitter.com

„Nu am cuvinte să îl descriu pe Timo Werner. Acest băiat nu este deloc bun, nu are ce căuta la Chelsea”, a fost reacția unui alt suporter al lui Chelsea.

ADVERTISEMENT

Un alt fan îi dă clubului un ultimatum: „Dacă nu scăpăm în vară de fotbaliști precum Azpilicueta sau Werner, eu nu o să mai fiu fan al acestei echipe”.

  • 65.000.000 de euro este cota de piață a lui Timo Werner, conform transfermarkt.com
  • 25 de ani este vârsta lui Timo Werner
ADVERTISEMENT