Sport

Ratarea sezonului în SuperLiga la Universitatea Craiova – U Cluj. Rivaldinho nu a putut să înscrie de la mai puțin de un metru de poartă. Video

Rivaldinho, atacantul celor de la Universitatea Craiova, a ratat o ocazie incredibilă în prima repriză a meciului cu U Cluj.
05.11.2022 | 22:41
Ratarea sezonului in SuperLiga la Universitatea Craiova  U Cluj Rivaldinho nu a putut sa inscrie de la mai putin de un metru de poarta Video
Rivaldinho a ratat o ocazie uriașă în prima repriză a meciului cu U Cluj. Sursă foto: Captură Digi Sport.
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a dominat prima repriză a meciului cu U Cluj din etapa a 17-a a SuperLigii. Rivaldinho a fost protagonistul celei mai mari ratări din sezonul regulat.

Ratarea sezonului în SuperLiga. Rivaldinho a avut o dublă ocazie de gol și a ratat dintr-un metru de poartă

Universitatea Craiova caută a patra victorie consecutivă în campionat în meciul cu U Cluj. Formația pregătită de Mirel Rădoi și-a creat numeroase ocazii de gol în prima repriză, însă nu au reușit să marcheze.

ADVERTISEMENT

Rivaldinho, care a adus victoria „Științei” în prelungirile partidei cu Petrolul Ploiești, a avut o dublă ocazie de gol, însă nu a reușit să introducă mingea în poarta apărată de Plamen Iliev.

În minutul 30, Nicușor Bancu a centrat în fața porții, iar la finalizare a apărut Rivaldinho. Iliev a respins însă mingea i-a revenit brazilianului care nu a reușit să înscrie de la un metru de poartă. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova, penalty ratat în meciul cu U Cluj

Pe lângă ocaziile lui Baiaram și Vătăjelu, echipe antrenată de Mirel Rădoi a beneficiat de un penalty. „Centralul” partidei, Iulian Călin, a avut nevoie de asistența VAR pentru a acorda lovitura de la 11 metri.

Faza de joc a avut loc în minutul 25, iar după ce a revăzut intervenția lui Marius Briceag asupra lui Ștefan Baiaram, Iulian Călin a arătat spre punctul cu var.

ADVERTISEMENT

Bogdan Mitrea a executat lovitura de la 11 metri, însă a fost ghicit de Plamen Iliev. Ultima ocazie mare în prima repriză i-a apărut Universității Cluj. Bogdan Mitrea a greșit, iar Filip a fost aproape să înscrie în poarta lui David Lazar.

Arlauskis, absent la meciul cu U Cluj din cauza unor probleme musculare

Mirel Rădoi a dezvăluit înainte de startul partidei motivele pentru care Giedrius Arlauskis nu s-a aflat nici măcar pe banca de rezerve pentru meciul cu U Cluj.

ADVERTISEMENT

Portarul lituanian ar fi acuzat probleme musculare, iar fostul selecționer al României nu a vrut să riște. „A acuzat ceva probleme musculare și am zis îi oferim o perioadă liberă pentru a nu risca o accidentare care să îl țină mai mult indisponibil”, au fost cuvintele lui Mirel Rădoi înainte de startul partidei cu Universitatea Cluj.

David Lazar este înlocuitorul lui Giedrius Arlauskis. Fostul portar titular al „Științei” a apărat 90 de minute în partida câștigată de olteni, scor 2-0 cu Hermannstadt în Cupa României Betano.


ADVERTISEMENT